Aktywne Wpisy

Antorus +439
To samo robili na Węgrzech przed wyborami - sztucznie trzymali cenę paliwa poniżej rynkowej (sprzedaż ze stratą), tylko po to, by po wyborach ta cena natychmiast wzrosła o ponad 30% i nakręciła potężny kryzys gospodarczy.

SkyrFan2000 +34
Człowiek już Gonciarza bronił że drama to nothing-burger.
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
xD
#gonciarz
A tutaj wychodzisz że może prawdą jest że to agresywno-napastującym spermiarz new age. Który na ciągach narkotykowych wylewa frustracje do losowych modelek.
Narkopancze
xD
#gonciarz

I myślę, że w obecnej sytuacji w jakiej stoimy, chociaż mamy armię zawodowa i mamy zabezpieczenia, sojuszników itd, to nadal lepiej żebyśmy my sami coś umieli, bo może kiedyś to się nam przydać.
Z powyższych powodów zgłosiłbym się na ochotnika. Wali mnie kręcenie wora i inne straszaki, które może sobie Janusze wymyśliły, a może nie. Pójdę i sprawdzę. Inni to przeżyli, to ja nie dam sobie rady?
Ale fakt, że te 30 dni zabawy, latania z karabinem albo tylko z patykiem mogą oznaczać, że będę do końca życia musiał myśleć czy ktoś jakas ustawa nie zepsuje mi życia to #!$%@?ę.
**** - pozbyli się kolejnego patrioty.
Bo ja to widzę tak:
@Zielony_Minion: chyba pomyliła ci się polska ze starożytną grecją.
Czekaj, czyli w pierwszym akapicie stwierdzasz, że nie rozumiesz ludzi, którzy piszą, że nie chcą iść walczyć za PiS, a w ostatnim, że jednak PiS skutecznie wyleczył cię z patriotyzmu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na wypadek konfliktu nie unikniemy jego konsekwencji. Dlaczego władza nas popycha? Dlaczego nie ma protestów? Dlaczego kobiety nami gardzą? Może jest w tym jakiś wspólny mianownik: boimy się wszystkiego. Zrównalisumy się emocjonalnie z kobietami i dziwimy się że przegrywamy.
Jestem
@BarszczykZuszkami: Tak.
To będzie już kolejna fala migracji na przestrzeni kilkunastu lat, i do tego liczna, i do tego z kraju który RFN intensywnie szkalował, oraz wobec którego władze RFN mają prosty plan: ma robić za wschodnie ramie NATO przed ruskimi hordami.
Hans w Berlinie słysząc o polskich uchodźcach pomyśli "#!$%@?, kolejni". Być może w sytuacji, kiedy jednostki wojska niemieckiego będą walczyć na wschodniej flance. Będzie #!$%@?
No i co, cofnęli tych młodych silnych, czy tylko narzekali na nich na wykopie i demotywatorach?
Pamiętaj, że w planach państw Europy Zachodniej jest łatanie demografii imigracją. UK odeszło z UE bo ich wkurzali imigranci, a teraz okazało
@Devilus: myślę że to sobie nie przeczy. Ja uważam, że to co się odbywa to nie jest rekrutacja do walki za PiS. Nikt nie rekrutuje ludzi, żeby bronić domu kaczora itd. Wtedy zgadzalbym