Wpis z mikrobloga

Pytanie gdzie się nasze baby podziały ?

@negtner: Patrząc, że najmniej ich na slunsku, to pewnie zginęły w kopalniach :D A nie, czekaj...

Swoja szosą widać Lublin i Olsztyn w topce, tu widać wpływ studentów. Bo to miasta typowo akademickie.
@Lukardio:
Jestem z Rzeszowa i gdy wyjdę na zewnątrz to większość ludzi mijanych na ulicy to młode dziewczyny. Podobnie mam na studiach że w większości to kobiety.
Ponadto jeśli weźmiemy pod uwagę mężczyzn skrajnie nieatrakcyjnych (przegrywów, spermiarzy i sojaków) to mamy wręcz nadwyżkę kobiet.
@Lukardio: Jestem z Rzeszowa i gdy wyjdę na zewnątrz to większość ludzi mijanych na ulicy to młode dziewczyny. Podobnie mam na studiach że w większości to kobiety.

Ponadto jeśli weźmiemy pod uwagę mężczyzn skrajnie nieatrakcyjnych (przegrywów, spermiarzy i sojaków) to mamy wręcz nadwyżkę kobiet.

@Mezomorfix: Nie studiujesz na polibudzie nie?
@Cierniostwor: Za moich czasów na chemicznym Prz tylko na moim kierunku było 160 kobiet do 20 facetów, na grach i zabawach oraz matmie na polibudzie tez zawsze był nadmiar kobiet. Ochrona środowiska, budownictwo to różnie. Parówkowo to AIR, elektrotechnika i informatyka.