Aktywne Wpisy

stary_grat +20
Czesc, mam pewien problem ze współpracownikiem u mnie w zespole. Na jednym ze spotkań pare dni temu przerwał mi mówiąc cytuje "nie zesraj się" w momencie jak wtrąciłem w jego wypowiedź, że nie ma racji i mam lepsze rozwiązanie. Poza tą chamską odzywką zauważyłem, że często się świeci w komunikatorze na "zaraz wracam" co sugeruje że nie ma go przy komputerze, wręcz według notatki którą prowadzę nie ma go po 1-2h dziennie

bArrek +252
Obiad chłopski starokawalerski do oceny

źródło: 6de48f2c460df
Pobierz
Chciałam uraczyć społeczność małym #rozdajo w tym fantastycznym, mikołajkowym dniu (。◕‿‿◕。)
Często pytam na mirko o jakieś farmazony dotyczące iPadów czy innych dziwnych rzeczy i zawsze dostaję konstruktywne porady, więc z chęcią podrzucę tym razem coś od siebieᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
Co jest do rozdania?
Dwie talie kociego tarota! Czy wkręcicie się w zabawę z kartami i zagracie w makao czy podacie komuś dalej, to już zostawiam Wam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jakie są zasady?
Pluśnij ten wpis i/lub napisz poniżej komentarz ze swoim znakiem zodiaku. Jedna talia będzie rozlosowana wśród plusujących i jedna wśród komentujących
Do kiedy trwa zabawa?
Plusy i komentarze opublikowane do 23:39 7 grudnia wezmą udział w losowaniu
Jak przebiegnie wysyłka?
Poczta lub paczkomat
Wołam oczywiście obserwujących tag #prorokujzwykopem
#koty #tarot #glupiewykopowezabawy #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: comment_1670334801meCWhL4MH1qZR70B1Fe135.jpg
Pobierz@rozowyslonikx taka okazja nie może się zmarnować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@eloszka911: 76 ziko, a na pewno spędzi przy tym na tyle dużo czasu, że w razie potrzeby będziesz miał święty spokój
@Hue_Hue_Hue: słyszałam o tym znaku w jednym znanym harlekinie ( ͡° ͜ʖ ͡°)