Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +11
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, ale się porobiło... 5 lat po ślubie kilka lat więcej w związku - dzieci mamy. I właśnie ogarnąłem że moja żona wysyła jakiemuś gościowi nudesy I się z nim spotyka mówiąc że więcej na żywo, jescze ten pajac pisze że jest mega ciekawy naszych dzieciaków i chętnie je pozna za kilka miesiecy... Najchętniej rzucił bym jej tymi wiadomościami w twarz i wszystko wykrzyczał. Nie wiem co robić, myślałem że będziemy razem do końca życia... k---a jakie to jest chore.
#zwiazki
─
Mirki, ale się porobiło... 5 lat po ślubie kilka lat więcej w związku - dzieci mamy. I właśnie ogarnąłem że moja żona wysyła jakiemuś gościowi nudesy I się z nim spotyka mówiąc że więcej na żywo, jescze ten pajac pisze że jest mega ciekawy naszych dzieciaków i chętnie je pozna za kilka miesiecy... Najchętniej rzucił bym jej tymi wiadomościami w twarz i wszystko wykrzyczał. Nie wiem co robić, myślałem że będziemy razem do końca życia... k---a jakie to jest chore.
#zwiazki
─
Francuz już nie ścisza muzyczki, żeby gapcio mógł sobie ponagrywać gniota i pewnie najbardziej ucieszyłby się gdyby klapkers wyłączał kamerę zaglądając do niego. Poza tym charakter miejsca sprawia, że można zakładać iż często zdarzają się goście "young,wild and free", którzy chcąc się bardziej wyluzować lubią na przykład skręcić gibona przy barze a taki klapkers kręcący się tam z kamerą przeszkadza tym bardziej, że nigdy nie wiadomo czy i gdzie taki klapkers upubliczni jakiś solidny melanż.
Ten sam Francuz olał wspólne oglądanie meczu z gapciem a Włoch stwierdził, że nie będzie włączał meczu dla klapkersa, który najpewniej przyszedł tam sobie tylko posiedzieć. Mam przeczucie, że to całe towarzystwo ekspatów żyjących w tak niewielkiej miejscowości jak Koh Kong wie o gapciu wystarczająco dużo żeby wyrobić sobie opinię, że to nierób.
#raportzpanstwasrodka
W sytuacji jak opisałem, przy pożegnaniu Marcina rangera.