Aktywne Wpisy

maly_atak_paniki +202
Ahh tak, te oczy po matce #harrypotter
źródło: 989cd6c2f6e6c9976814ffb2e75fe80.jpg
Pobierz
Meciek +8
I niech mi ktos powie ze amibilight nie robi roboty ! Wiem ze ludzie patrza na input lag, ale ja nigdy nie zauwazylem roznicy. To moj drugi telewizor philipsa i dopoki beda wychodzily z tym tylnym oswietleniem to bede je kupywal.
Moze ktos wie co akurat leci na ekranie ?( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ambilight #telewizor #xbox #ps5 #philips
Moze ktos wie co akurat leci na ekranie ?( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ambilight #telewizor #xbox #ps5 #philips
źródło: temp_file6637335084560731319
Pobierz

Co sądzicie o #golang ?
#programowanie
@Krolik: jak twój kod ogranicza się do prostych funkcjonalności to syntax nie ma znaczenia bo pętli i instrukcji warunkowych łatwo się nauczyć, ale kiepski syntax ogranicza też rozwój języka jako narzędzia
Golang jest bardzo minimalistyczny (aż do przesady), ale moim zdaniem to jedna z jego dużych zalet. Nie jest to język do wszystkiego i dla wszystkich, ale uwierz mi, że da się przyzwyczaić i pisać w nim bardzo czytelny, szybki i bezpieczny kod. Zbędnego kodu bardziej bym się doszukiwał w error handlingu, ale mam nadzieję, że wraz z Go 2 to się zmieni.
Z
@MiXereg: I ktos kto tego nie rozumie zawsze sie odbije negatywne od tego jezyka.
Pracuje u klienta ktory ma wszystko w golangu. Jako ze glownie zajmuje sie system engineering i rozwijaniem
chmury finansoweja nie logika biznesowa to ten jezyk idealnie sie wpasowywuje w wymagania systemekosystemach(jezyk, tooling). .NET C# to tylko narzedzie nawet jak z niego korzystalem to moja wartosc i exp glownie sa w obszarze:- generowanie value z technologii
- systemy rozproszone/system design
- sre
- cloud native/multi cloud