Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 35 lat a moja partnerka 30.
Jesteśmy razem od 5 miesięcy.
Poznaliśmy dosyć szybko swoje rodziny i to było z jej inicjatywy. Czułem że jej mocno zależy.
Na początku powiedzieliśmy sobie że z racji wieku zależy nam na stabilizacji i chcemy poważnej relacji.
Ona jest bardzo atrakcyjna i strasznie mi się spodobała i wydaje mi się że ja jej również
Mam 35 lat a moja partnerka 30.
Jesteśmy razem od 5 miesięcy.
Poznaliśmy dosyć szybko swoje rodziny i to było z jej inicjatywy. Czułem że jej mocno zależy.
Na początku powiedzieliśmy sobie że z racji wieku zależy nam na stabilizacji i chcemy poważnej relacji.
Ona jest bardzo atrakcyjna i strasznie mi się spodobała i wydaje mi się że ja jej również
ang-xvoi +34
Strasznie żal mi mojego chłopa, mam wrażenie że coraz gorzej się z nim dzieje przez to że nie umie znaleźć tej zastanej pracy i całe dnie spędza sam w domu. On nie ma tutaj nikogo oprócz mnie, jest bardzo samotny szczególnie gdy nieraz siedzę w pracy po 10-11 godzin, a potem padam wykończona. Staram się jak mogę spędzać z nim czas, wyciągać go gdzieś w weekendy ale to działa tylko na krótko.
Biedne głupie inwestory wyprowadzają biznesy do kraju gospodarczego terroru, drożyzny, bezprawia i legislacyjnych pułapek, BRRR ;)
Fikoły za 3...2...1
#polska #biznes #europa
źródło: comment_1669967184CLMxoKNv8boQGnFljxE7nI.jpg
PobierzAle ciesz się, że przychodzą do nas biznesy, wielkich fabryk za minimalną, jedz miskę ziemnioków 3xdziennie, oglądaj telewizję i nie zadawaj pytań.
No i te głupie Niemcy na drugim miejscu które będą przyjmować te potężne korporacje za miskę ryżu
@mitchumi: widzę, że dalej nie rozumiesz. To są ogromne firmy ich stać na prawników i dobrych księgowych dzięki, którym będą płacić jak najmniej podatków. To nie jest tak, że oooo Pan PiS rządzi dobrze to się przeniesiemy do PL. Mieli problem z łańcuchami dostaw przez ostatni rok dwa więc doszli do
@mitchumi: No tak, do DE przyjdzie manufacturing a do PL retail. A co do reshoring - Niemcy nie będą przyjmować korporacji za miskę ryżu, a wielkie niemieckie korporacje będą produkować z powrotem w Niemczech.
@mitchumi: przenosili się do Chin bo taniej, więc przeniosą się do PL, bo skrócą łańcuchy, bo u nas jest tania siła robocza
@mitchumi: argument o ilości zawieszanych działalności nie trafia? więc innego się czepiasz? ... do września 149k zamkniętych działalności.
Zresztą kolejne lata pokażą jak będzie przebiegał proces reindustrializacji w naszym regionie.
Wracając do Niemców będą musieli ściągać pracowników od nas
To oczywiste że słabsze podmioty które na przykład żyją na kredytach albo sprzedają dobra które obecnie są