Aktywne Wpisy
Lewusx +63
Siemanko.
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
apfi +4
Czy gotowanie ma sens w rachunku ekonomicznym? Przykładowe spaghetti: puszka 800g kosztuje 1,69 euro, a ten proszek i makaron 500g = 1,88€. Kupuję zazwyczaj gotowe puszki w dyskontach i patrząc na ceny nie wydaje mi się, że oszczędzałbym gotując samemu.
#jedzenie #gotujzwykopem #pieniadze #niebieskiepaski #rozowepaski #pieniadze #pytanie #przemyslenia
#jedzenie #gotujzwykopem #pieniadze #niebieskiepaski #rozowepaski #pieniadze #pytanie #przemyslenia
aaaaa
- Tak, gotowanie pozwala oszczędzić 45.5% (205)
- Gotuję głownie dla smaku, bo te gotowe są takie se 44.3% (200)
- Gotowanie to bezsens #teamgotowepuszki 10.2% (46)
Czy jest tutaj jakiś obrzezany wykopek? Czy to prawda, że po obrzezaniu nic się nie czuje podczas seksu?
#niebieskiepaski #s--s #obrzezanie #stulejka
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63891caa4bf3873caced5ffe
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Kolega wyżej ma rację, temat omawiany wielokrotnie, poszukaj na meskiezdrowie. Wszystko zależy od stylu cięcia, chociaż niektórzy faktycznie twierdzą, że nic nie czują. Na pewno czuć mniej, to bez dwóch zdań. Niby nie jest źle, ale często czytam, że oral to rozczarowanie. Ja nie potwierdzę, bo sam się cykam i rozważam za i przeciw od dawna.
---
---
Komentarz usunięty przez autora
Americano - Dzięki :)
@ToJestNiepojete: Zobacz na komentarz "Americano", trzeba robić wysokie i tyle w temacie, nic innego tu nie wymyślimy
@jamtojest2: No tak, ale różne rodzaje są, a prawdziwych specjalistów z całego kraju,
@jamtojest2:
Więc nie wiesz nic
@AnonimoweMirkoWyznania: 1. Tak. 2. Wątpię, bo wali się znakomicie, cięte medium(na tyle high na ile się dało) + loose
---
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
---
To pewnie niskie sobie zrobiłeś, bo wysokie ludzie cenią bardziej niż zdrowego penisa, jestem skłonny w to uwierzyć