Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: współczuję i życzę znalezienia tej drugiej połówki, ceny kosmos o których mówisz, zarówno cena mieszkania jak i ratan ale może jakoś się kiedyś poukłada. Głowa do góry....
A jak nie to rzuć to w p---u i jedź w Bieszczady XD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Mam podobne wnioski, że do końca 2019 było całkiem przyjemnie, coraz lepiej się układało, a po tym covidzie to wszystko jakieś takie nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Nawet z perspektywy pracy w IT, ceny wszystkiego związanego z lifestylem w------o w kosmos, jak nigdy wcześniej się nie patrzyło na ceny, to teraz jakiś budżet jednak trzeba mieć. Polecam emigrację, ten kraj już jest spisany na
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: z etf popełniłeś błąd jeśli to był etf na wig20, bo zainwestowałeś we wschodzącą gospodarkę. Wyciągnij wnioski, i na przyszłość inwestuj w rozwinięte gospodarki.
Porównaj swój wig20 etf do VTI albo SPY i zobacz różnicę
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Weź się za robotę, a nie piszesz smuty na wykopie że zaraz coś rozwalisz a jako samotny "nie-lekarz, nie-programista" nie masz pieniążków na za chatkę za 1,3kk. Weź wyjdź z przed kompa i zobacz ile jest osób zarobionych na mieście, knajpy pękają w szwach, galerie pełne ludzi, spróbuj jakiś lot na koniec roku do Egiptu ogarnąć to też samoloty niemal pełne xd

Masz oszczędności, masz zdrowie - masz szansę
  • Odpowiedz
Podobno teraz są najlepsze lata mojego życia

Po trzydziestce? Raczej za Tobą.

@herbatananoc:
Przyznam, że się mocno uśmiałem przed snem xD ale wstaję rano i się zastanowię nad sensem swojego życia po trzydziestce ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz