Aktywne Wpisy

ChickenDriver +15
Gdybyście mieli mieć jedną moc to jaka by to była?
Ja bym chciał mieć opcje zobaczenia #majteczki dowolnie wybranej #rozowepaski ^^
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Ja bym chciał mieć opcje zobaczenia #majteczki dowolnie wybranej #rozowepaski ^^
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow

Glock17 +148
Szkolni oprawcy to chyba najdobitniejszy przykład pokazujący jak życie jest niesprawiedliwe. Mają wysoką pozycję wśród rówieśników, dziewczyny się do nich kleją, nauczycielki będą wspominać z uśmiechem po latach ''ach ale z nich byli łobuziaki'' i za swoje czyny w szkole nigdy nie poniosą żadnych konsekwencji. W dorosłym życiu założą rodziny, wychowają kolejne pokolenie dręczycieli i będą mieszkać w nowowybudowanych domach.
Natomiast ofiary prześladowań są uważane przez rówieśników za najgorsze gówno którego należy
Natomiast ofiary prześladowań są uważane przez rówieśników za najgorsze gówno którego należy

Został on selekcjonerem 31 stycznia tego roku po Sousie (przeciwieństwie do aktualnego selekcjonera grał ofensywnie, ale nie potrafił wyjść z grupy na Euro), na miesiąc przed barażami kwalifikacji.
Jego zadaniem było awansować na mundial. Zrobił to.
Kolejnym zadaniem było awansować z grupy na mistrzostwach świata. Też to zrobił.
Nie gramy porywającej gry, ale nasza reprezentacja pod wodzą Michniewicza wykonuje kolejne zadania. Nie traci wiele bramek, podobnie jak reprezentacja Nawałki. Tylko u Nawałki strzelaliśmy gole.
Zastanawiam się czy tak defensywny styl gry jest powodem, że Michniewicz nie miał odpowiednio dużo czasu na przygotowanie czegoś więcej i podszedł do powierzonego zadania pragmatycznie, czy ofensywnie nie będziemy grać w ogóle.
#mundial #reprezentacja #mistrzostwaswiata2022 #michniewicz
@27PHO1e2NIX2021: nie zdążył wykonać połączeń
Komentarz usunięty przez moderatora
@27PHO1e2NIX2021: obrońców przeciwnika do odpuszczenia krycia
@27PHO1e2NIX2021: Nie, po prostu drużyny Michniewicza tak grają. Nie bez powodu od lat jest do niego przyczepiona łatka polskiego Mourinho.
@Truptutupta: jak uszkodził reprezentacje? Nie gramy ofensywnie, jak za przedniego selekcjonera, ale za Nawałki (kiedy graliśmy najlepszy futbol od kiedy ja pamiętam) też nie graliśmy super ofensywnie. Pod względem defensywy zrobiliśmy progres.
Mnie też boli, że z przodu nic nie gramy, ale może
Ja bym się nie czepiał, w rzeczywistości on tu jest pół roku, ma ekipę jaką ma.
Myślę, że zacznie grać ofensywniej w nadchodzących eliminacjach i złapią kilka automatyzmów z 2 powodów:
1. Stara gwardia spowalniająca grę pójdzie już na zasłużoną emeryturę. Myślę o Krychowiaku, Gliku itd.
2. Potencjał przeciwników nie pozwoli na konterki i murarkę.
@mutozostaw: Ta nie byłem nigdy na żadnym meczu, przecież to widać po wpisie (ʘ‿ʘ)
@asdfiksowy: Nie pisałem tego wpisu w celu bronienia reprezentacji, bo ofensywy nie mamy. A mecze wygrywa ten kto więcej strzeli bramek. Jednak z drugiej strony mamy wyniki. Za mojego życia i pewnie większości wykopków pierwszy raz awansowaliśmy z grupy na MŚ. Uważam to za sukces, tylko zastanawiam się
Komentarz usunięty przez autora
Defensywny styl nie oznacza, że nie nie gramy nic do przodu. A mi brakuje w tej kadrze umiejętności gry z kontry. Wczoraj najbardziej bolało po oczach, że albo nie było komu grać do przodu po