Aktywne Wpisy

Jak zakomunikować na portalach randkowych w sposób przyzwoity, że chciałabym mieć faceta, który będzie lubiał mną rządzić, rozkazywać mi, kontrolować mnie itd ? Generalnie mam uległą naturę i marzy mi się związek, gdzie będę posłuszna swojemu facetowi i będę znać swoje miejsce.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill

Cześć Mirki. Uwaga, pytanie typowo zwiazkowe #zwiazki
Pożyczyłam niebieskiemu narzeczonemu kasę na rozwinięcie firmy. Wiemy ile teraz ma % na lokatach. Generalnie jakby leżały, to zarobiły by jakieś 1 500 zł odsetek. No ale wiadomo, bez zająknięcia człowiek pożycza.
No i teraz kłopot. Doszłam do wniosku, że chciałabym kupić mieszkanie pod inwestycje. No i przydałaby mi się ta kasa, którą mu pożyczyłam. Brać większy kredyt o kilkadziesiąt tysięcy, to prowizje, odsetki.
On
Pożyczyłam niebieskiemu narzeczonemu kasę na rozwinięcie firmy. Wiemy ile teraz ma % na lokatach. Generalnie jakby leżały, to zarobiły by jakieś 1 500 zł odsetek. No ale wiadomo, bez zająknięcia człowiek pożycza.
No i teraz kłopot. Doszłam do wniosku, że chciałabym kupić mieszkanie pod inwestycje. No i przydałaby mi się ta kasa, którą mu pożyczyłam. Brać większy kredyt o kilkadziesiąt tysięcy, to prowizje, odsetki.
On
Wygrana Polski z Niemcami to też było przeważanie Niemiec ale wygrana wciąż jest dobrze wspominana
@hubs92: To nie czytaj
@hubs92: Tak
@hubs92: Jakie emocje? xD
@hubs92: Ja
@hubs92: Ogromne
@hubs92:
Po dzisiejszym meczu bolą mnie oczy
@harry_porter: wstawaj zesrałeś się żadnego 6:0 dla francji na pewno nie będzie XD
@hubs92: Tak, a o co chodzi?
Jestem mocno niedzielnym kibicem, ten mundial też śledzę piąte przez dziesiąte, nie inaczej było przy okazji poprzednich. No i jakoś do tej pory siedzi mi w głowie mecz grupowy Ghana-Niemcy, 2:2, z rajdami z obu stron od bramki do
Po co malować trawę na zielono?
@hubs92: ale jaki jest wynik, 2:0? to jest dobry wynik? O czym ty piszesz? Jedyny powód dla którego gramy dalej to fuks że Argentyna #!$%@?ła z Iranem. To nie jest kwestia naszej gry tylko farta
@hubs92: co to znaczy że ładnie dla oka? Ja nie wymagam jakiejś tiki taki, 70% posiadania i 20 strzałów na bramkę. Ja chcę żeby gracze nie podawali wrogowi.
W tym meczu mieliśmy 3 strzały w tym 0 celnych. Czy to są dobre statystyki żeby cieszyć się z wyniku?
Komentarz usunięty przez moderatora
Wygrana oznacza kolejny wysiłek i ryzyko.
Przegrana fajrant.
Komentarz usunięty przez autora