Aktywne Wpisy

MrSknerus +16
Może mi ktoś wytłumaczyć jak normiki to robią, że znajdują relacje, związki? Nieustająca cyrkulacja społeczna, gdy ja nigdy nie złapałem kobiety za rękę a za chwile zacznie mi bić 26 rok życia. Potomstwo mojego rodzeństwa, które woziłem w wózku, już ma pierwsze szkolne związki, za chwile przerodzi się to pewnie w relacje seksualne a ja wciąż kręcę się w kółko. Słucham pana żyda, jem leki, chodze na terapie, pracowałem, skupiłem się na

Mineciarz69 +7
p0lki wolą skakać bo bolcach mokebe, dowód statystyczny
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad

#policja #prawo #kolizja #wypadek #niewiemjaktootagowac
Może być szansa żę to była wina pieszego ale nie liczyłbym na to.
Komentarz usunięty przez autora
odmowa przyjęcia mandatu mi pozostaje?
Bez przesady, od tego ma OC.
Sprawę będziesz miał karną, bo to rozstrój zdrowia.
Tak, możesz mandatu nie przyjmować - i tak będzie sąd.
I choć ZDARZAJĄ SIĘ przypadki że pieszy na pasach jest winny, to bardzo rzadko. I właściwie tylko wtedy gdy pieszy nie żyje - czyli swojej wersji nie opowie...
Będą zarzuty z kodeksu karnego a ty się mandatem przejmujesz xd :)
Po roku trwania sprawy karnej bilans ~-40k. W tym prawnik, koszta sądowe, odszkodowania
@Xolan: xDDDDD
@Kropencjusz: Mogłoby się wydawać, że nie można być aż tak głupim. Nie zapominajmy jednak, że jesteśmy na wykopie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Xolan: oczywiście że możesz odmówić przyjęcia mandatu, ale przy tak oczywistej winie to raczej się nie wybronisz
@Xolan: Czyli nie wszystko ok.