Aktywne Wpisy

poorepsilon +76
W czwartej klasie podstawówki zdałam sobie sprawę, że się umiera. Że ten mityczny koniec, który dosięga każdego dosięgnie i mnie i że to serio będzie koniec.
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z

Bunch +112
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie

Witam, chcę sobie kupić zasilacz 850w
czy to będzie dobry zakup? myslicie że oferta legit?
Jak działa kupowanie przez alegro lokalnie widzę, że tam jest allegro protect
Czy używany zasilacz jest ok ?
https://allegrolokalnie.pl/oferta/zasilacz-corsair-rm850-850-w-ikk
Czy taki zasilacz po koparce może być zajechany ?
Nie chciałbym tak samo kupować grafiki z koparki ani TV z wystawy sklepu, w super promocji, który świecił non stop, w godzinach
Planuje wymienić w przyszłości AMD Ryzen 7 5800X3D i karta w nowym roku 3080 lub 40x