@AdministratorDanychOsobowych: tym się różnią lokalne biznesy oraz od duzych firm. W dodatku mak nastawiony jest jedzenie na wynos, a takiego lokalne burgerowanie/kebabownie często nawet nie biorą tego pod uwagę, bo później połowa klientów będzie płakać, że jedzenie po godzinie nie nadaje się do jedzenia, bo przyjechało rozwalone xD
@AdministratorDanychOsobowych: Nie wiem czy słyszałeś o stosunkowo nowej zdobyczy technologicznej - mówią na to sztućce. Spróbuj zgooglować, myślę, że dzięki temu będziesz mógł rozwiązać wiele problemów i jednocześnie wzbogacić swoją dietę - która jak przypuszczam, do tej pory składała się z pokarmów w postaci płynnej.
@MalowanyPtak: Ale to jest właśnie problem współczesnych burgerowni. Nie dość, że robią je wysokie, to jeszcze trzeba kelnerom tłumaczyć, że nie chce się żreć surowego mięsa. Nie wiem skąd przyszła ta debilna moda na podawanie BURGERÓW medium rare, ale niech się skończy. To nie stek i zamknięty mięsień, gdzie wystarczy termiczna obróbka na zewnętrznych warstwach.
@Anon2139: @kiszczak: po to macie wbite to smieszne drewienko zeby sobie przylozyc dlon do buły i splaszczyc burgera jak wam sie podoba. tylko #!$%@? wyciagnij to pozniej i nie jedz z drewnem
@mleko15: ja #!$%@?, nigdy nie zrozumiem, po co robić te burgery takie wysokie. Przecież tego się nie da jeść, a jak zamawiam burgera, to nie po to, żeby go #!$%@?ć rozłożonego na części pierwsze xD
#wroclaw
@AdministratorDanychOsobowych: tym się różnią lokalne biznesy oraz od duzych firm. W dodatku mak nastawiony jest jedzenie na wynos, a takiego lokalne burgerowanie/kebabownie często nawet nie biorą tego pod uwagę, bo później połowa klientów będzie płakać, że jedzenie po godzinie nie nadaje się do jedzenia, bo przyjechało rozwalone xD
@Anon2139: Sztućce. Polecam.
15 zł prawda?
Tymczasem jedyne szerokie które zawierają w sobie większa sumę dodatków to te najtańsze:
https://www.wykop.pl/wpis/32826501/lodz-hamburger-fastfood-cebulacontent-cena-6zl-dru/