Aktywne Wpisy

wykop +55
Wykopowicze,
wracamy do Was z nowymi informacjami! Wczoraj obiecaliśmy, że w kolejnym kroku rozwiążemy problemy związane z czarnymi listami. Wiemy jak ważna jest dla Was ta funkcjonalność, dlatego to zadanie potraktowaliśmy priorytetowo. Obecnie możemy to powiedzieć głośno: czarne listy działają!
Ale to nie jedyna wdrożona dziś poprawka!
1. Rozwiązaliśmy problem z powiadomieniami, obecnie wszystkie powinny już do Was docierać na czas! ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. Wystartowała
wracamy do Was z nowymi informacjami! Wczoraj obiecaliśmy, że w kolejnym kroku rozwiążemy problemy związane z czarnymi listami. Wiemy jak ważna jest dla Was ta funkcjonalność, dlatego to zadanie potraktowaliśmy priorytetowo. Obecnie możemy to powiedzieć głośno: czarne listy działają!
Ale to nie jedyna wdrożona dziś poprawka!
1. Rozwiązaliśmy problem z powiadomieniami, obecnie wszystkie powinny już do Was docierać na czas! ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. Wystartowała

Gdzie są te onucowate łby z przed aktualizacji przynajmniej jakieś konkret manipulacje wklejali, nalazło się teraz jakichś amatorów typu @RazumichinZiK co próbują z gówna bicz ukręcić.
#ukraina
#ukraina
#kiciochpyta #30plusclub
Nie wiem co za polonistka go tak uczyła.
@glassmice: Uważam, że pokolenie naszych rodziców co wyszło z komuny, to totalni idioci i to oni są odpowiedzialni za te katastrofę co się wydarzy młodym. Generalnie to starzy są zajęci podcinaniem skrzydeł młodzieży i ich argument to " a po co to komu " dawnij nie było i było dobrze
Jest to potężnie zmanipulowana grupa społeczna, której się wydaje, ze coś wiedzą a ich
@JohnnyPomielony: Nie znam nikogo kto by tak pisał.
@GG99: nie pyskuj gówniorzu bo zobaczysz
np coś takiego: Czy pójdziesz do sklepu!!!!!!!!
lub Czekaj??????????
Ej
Wyobraźcie sobie
że są
Ludzie
Którzy piszą
Też w ten
sposób
U młodszego pokolenia przejawia się to wysyłaniem serii pojedynczych wiadomości zamiast kilku spójnych zdań.
U mnie wynika to z tego, że dużo grałem w mmo - i trzeba było pisać krótko i na temat, pomiędzy jakimiś kolejnymi atakami czy grupami przeciwników, więc jak już coś napiszę, co ma jakąś treść, to wysyłam xD
@Kroledyp: podobny klasyk polskiej szkoły wychowania: nie pyskuj, mieszkasz pod moim dachem gówniarzu
@kamaron100:
Witam serdecznie ! ,
Pragnę podziękować wszystkim moim nauczycielką
języka polskiego , za bynajmniej dobre nauczenie mnie tego języka .
Jestem na prawdę bardzo wdzięczny !!!!!!!!
Starzy ludzie piszą tak jak mówią, więc skoro mówiąc robią pauzę na wdech albo żeby zacząć nową myśl to przy pisaniu stosują w tym miejscu wielokropek.
Od kiedy z tą myślą czytam ich wiadomości, to jest mi jakoś łatwiej ( ͡º ͜ʖ͡
Dajmy...
już...
Spokój...
Piszmy. Jak...
chcemy...
@Kroledyp: hehe, oni są odpowiedzialni za młodych na tym świecie.
Co oznacza wielokropek
Odpowiedź na pytanie, co oznaczają trzy kropki, jest stosunkowo prosta: symbolizują one urwanie wypowiedzi lub przemilczenie jakiegoś jej fragmentu. Czasem oznacza wahanie, zatrzymanie wypowiedzi na chwilę. Może też wprowadzać nieoczekiwany wyraz, figlarną pointę, ironię lub element komizmu.
Dla mnie to normalna