Wpis z mikrobloga

@Kotouak: najsmieszniejsze jest to ze ten mem jest niezrozumiały dla ludzi do których ma trafić bo są za młodzi by pamietac te bajke, z kolei ludzie którzy kojarzą Filemona są juz starzy i mają w dupie takie durne memy, ot .taki paradoks, ktos sie napracował ale nie pykło
  • Odpowiedz
@AAAAAPsik:

Złe założenie - że ma trafić do młodych.
Ma trafić do znających Filemona, czyli 35+ i jeszcze nam się nie odłożyło tyle wapna, żebyśmy stracili poczucie humoru (za to doceniamy dobry pomysł).
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 33
@Kotouak: najsmieszniejsze jest to ze ten mem jest niezrozumiały dla ludzi do których ma trafić bo są za młodzi by pamietac te bajke, z kolei ludzie którzy kojarzą Filemona są juz starzy i mają w dupie takie durne memy, ot .taki paradoks, ktos sie napracował ale nie pykło

@AAAAAPsik: rozpisałeś się ale nie pykło.
  • Odpowiedz

Boże co za #!$%@? XD
  • Odpowiedz
  • 3
@AAAAAPsik: Sugerujesz że jestem już stary? Że powinnem stać w kolejce do urologa po cewnik? Człowieku ja mam dopiero 26 lat i kota Filemona oglądałem jak było 5 kanałów w domu na krzyż xD
  • Odpowiedz
  • 2
A mnie w tym memie drażni słowo "repolonizacja" - mem z górnego obrazka nigdy nie był polski, więc nie można go REpolonizować, można polonizować :)
  • Odpowiedz
@Duza-fajka: @amberwaves: @Depilator:

Czyli kolega wyżej tym bardziej nie miał racji. A ja się dowiedziałem, że po mnie dzieciarnia dalej to oglądała. I dobrze, bo to zajebista kreskówka.
Aż się ledwo mogę doczekać aż młody skończy 3 lata, to będziemy razem oglądali (i muminki)
  • Odpowiedz
@AAAAAPsik: @Jin: Ten mem jest raczej dla wszystkich zrozumiały. Nie trzeba oglądać Filemona, żeby wiedziec o co w nim chodzi. Sam go nigdy nie oglądałem, a potrafię rozpoznać wszystkie postacie i coś tam o nich powiedzieć.

Prawdę mówiąc, nadrobienie tego barachła i tak pewnie by zajęło pół godziny. To typowe demoludowe ścierwo, czyli trzy pięciominutowe odcinki na krzyż, ze szczątkowymi dialogami.
  • Odpowiedz