Aktywne Wpisy

arturek98c +75
nie róbmy z aborcji najważniejszego tematu dla Polski i Polaków, bo to POwski as z rękawa do manipulowania kobiet, które nie znają się na polityce. A aborcji i tak nie wprowadzą, bo nie mieliby czego obiecywać
#kanalzero
#kanalzero

Lolenson1888 +91
Trzeba przyznać, że wypadł bardzo przyzwoicie. Pożyjemy, zobaczymy co będzie dalej.
Bo ostatnio czytając gorące i codzienne wpisy szydzące z Mentzena: a to że ma niski wzrost, a to że ma twarz jak bobas, a to że ma Aspergera, można odnieść wrażenie, że niektórym już ten hejt zasłania powoli umiejętność logicznego myślenia i racjonalnej oceny
#kanalzero #mentzen #konfederacja
Bo ostatnio czytając gorące i codzienne wpisy szydzące z Mentzena: a to że ma niski wzrost, a to że ma twarz jak bobas, a to że ma Aspergera, można odnieść wrażenie, że niektórym już ten hejt zasłania powoli umiejętność logicznego myślenia i racjonalnej oceny
#kanalzero #mentzen #konfederacja
I przy okazji przedstawiam państwu misioponczki ʕ•ᴥ•ʔ Do wygrania jeden wybrany przez zwycięzcę ponczek ze zdjęcia, losowanie jutro około 20
Jeśli ktoś poczuł potrzebę posiadania takiego ponczka, to są też do wzięcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) W szufladzie mam całkiem sporo rzeczy, zdjęcie w komentarzu. Na zamówienie też coś mogę zrobić :v
#tiofendzierga
#rekodzielo #szydelkowanie #diy #handmade #tworczoscwlasna #sprzedam
źródło: comment_1669577047X0W90UyXkCaX68c7GpJtw8.jpg
Pobierzźródło: comment_1669577110sAT824jGRtHIqujdMe5VsH.jpg
Pobierz@przemo123mo: spoko, zawsze mogę zrobić drugiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mowilemzewroce: jeden ponczek 50zł + wysyłka
2. Czy może posłużyć jako cockring?
@tiofen: Kolega pyta jaka jest średnica tego otworu w tych maskotkach.
ad 2 - dalej nie było chętnego, który by przetestował czy pasuje, możesz być pierwszy (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1669584277nyp5jeVqZMeg7NA3bpBD9y.jpg
Pobierz