Wpis z mikrobloga

@szmij: Ten jeden krzak co ma same patyki a brakuje mu fikuśnych listków trochę mi burzy kompozycję i pewnie bym wybrał "czerwony" jako kolor przewodni. Ale ogólnie to bardzo ładne i udane!
  • Odpowiedz
@szmij: Świetnie wyszło. Widać niedociągnięcia z bliska, ale ogólnie wygląda bardzo dobrze. Tak jak @aseeon_ napisał, ten suchy krzak z samych patyków tam nie pasuje, ja bym wrzuciła na jego miejsce jakieś zwierzę dla kontrastu, albo chociaż żeby krzak był bardziej podobny do tego po lewej.
A w jakim rozmiarze będzie drukowane?

• Odpowiedz
@szmij: Co to, owłosione jajko czy jakaś czapka z pomponem? XD Nie no, sorry, druga wersja wygląda gorzej, w ogóle nie pasuje do reszty rysunku.
Chodziło mi o to żeby usunąć tylko ten suchy patyk, a w jego miejsce dać mniejszy krzak podobny do tego z drugiej strony (skopiuj kawałek, odwróć w poziomie, poklonuj żeby ładnie wyglądało xD). Albo żeby dać tam jakiegoś zwierzaka

• Odpowiedz
@Lenalee: bleh, krzaczek mi tam nie pasuje... a zwierzątko to już totalnie jakaś inna bajka :D, zrobiłem ostatecznie 3 wersje bez krzaczka z lewej i bez krzaczka z prawej... ale do druku poszła pierwsza i ostatnia

@Kulejoncy_holender: jeszcze nie mogę, na razie testuję jakąś "galerieplakatu" bo mają tam od razu opcje kupna ramy, jak zrobią to dam znać co wyszło
  • Odpowiedz