Wpis z mikrobloga

@willyfog: a wystarczy tylko nie zatrudniać swoich kolesi, którzy nie znają się na trenowaniu i wszystkie problemy o których chłop pisze magicznie znikają ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@willyfog Na wykopie ciągle spotykam osoby, które życzą przegranej Polsce bo, albo im się nie podoba taktyka Michniewicza, albo nie podoba im się kanał sportowy to niech przegrają.
  • Odpowiedz
@willyfog: Cały p--------k zrodził się tylko i wyłącznie z tego jaką postawę przyjęła reprezentacja i poszczególne wypowiedzi piłkarzy (vide wywiad ze Szczęsnym po Meksyku w którym jasno daje do zrozumienia że nie potrafimy grać od tyłu, tak i tak bo jesteśmy takim narodem - tzn jakim?) Komentarze Czesia itd. Niech sobie grają nawet jeszcze bardziej zamordystyczną piłkę ale niech przynajmniej nie dzielą się swoją pseudo realistyczną oceną własnych umiejętności, w
  • Odpowiedz
@willyfog: Ja się nie do końca zgadzam z Panem Ćwiąkałą jeżeli chodzi o grę w obronie. Wyglądaliśmy przyzwoicie defensywnie na tle słabego Meksyku, bo graliśmy w formacji 9-0-1, pozbyliśmy się jakiejkolwiek możliwości tworzenia ataku żeby się bronić, wątpię żeby w takim stylu nam się udało coś ugrać na lepszy zespół.
  • Odpowiedz
@Space_Fuckboy: no ale dwa najważniejsze mecze CM to 2-0 wygrane ze Szwecją i 0-0 z Meksykiem. Jakby na przykład była możliwość brania wyniku bez grania w piłkę, to myślę, że Michniewicz, może też reprezentanci i niektórzy kibice wzieli by w ciemno 0-0 w meczu otwarcia Mundialu z Meksykiem, biorąc pod uwagę nasze wcześniejsze dokonania w meczach otwarcia. No ale niestety trzeba było zagrać i niesmak pozostał.
  • Odpowiedz
  • 0
@cooles najgorsze jest to, że jak jeden da hasło to reszta małp za nim powtarza te wysrywy. W tym wypadku jest podobnie i teraz jest modne j*** po kopaczach. Na wykopie to szczególnie widać jak forsują dalej, jeden od drugiego gonią się żeby mieć lajków więcej.
  • Odpowiedz
@willyfog: przede wszystkim to naszych tam nie powinno być. Tacy Szwedzi to by gryźli trawę, z----------i jak motorki, by może i wkopali tak słabemu Meksykowi i by wyszli z grupy. A naszych to się kurna oglądać nie da. Ostatniego meczu nie oglądałem bo widziałem że tak to będzie. Okropieństwo.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@willyfog: albo coś robisz dobrze ale źle. Nie można czegoś robić trochę dobrze. To nie podstawówka aby dawać ocenę na zachętę
  • Odpowiedz
  • 0
@cienki137 Czy my jesteśmy słusznie czy nie, wyłoniły baraże, widocznie Szwedzi byli za słabi skoro ich nie ma w Katarze. Prawda jest taka, że postęp jest, lece z pamięci także za pomyłkę przepraszam, świadomy turniej to 2002, więc po 20 latach po pierwszym meczu mamy punkt i dalej nadzieje na awans.
  • Odpowiedz