Aktywne Wpisy
w_glab_przeszlosci +858
Kult wódy na wsi to chyba najgorsza zaraza. Ja osobiście nie piję od kilka lat i to nie po jakichś tam przejściach tylko po prostu popiłem trochę jako nastolatek i widziałem, że alkohol mi nie służy, bo mam słaby żołądek więc w ogóle przestałem pić. Oczywiście dla wszystkich wokół to jest jak jakaś niepełnosprawność. Patrzą na mnie ze zdziwieniem, zachęcają. Młodzi, starzy, bez różnicy. Nawet moja babka, która całe życie męczyła się

kodecss +154
#zalesie #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow
Tylko moja różowa jest taka?
Mamy zmywarkę - w końcu.
No i ona to traktuje jakby to była jakiś czarna dziura
- naczyń można #!$%@?ć ile się chce, jak się chce - potem się 1/3 nie domywa
- w przegrodzie na sztućce da talerze, a w przegrodzie na kubki da talerze jak sie jej trafi
- wraz z naczyniami wrzuca do zmywaki tony żarcia, nawet nie strzepuje resztek do
Tylko moja różowa jest taka?
Mamy zmywarkę - w końcu.
No i ona to traktuje jakby to była jakiś czarna dziura
- naczyń można #!$%@?ć ile się chce, jak się chce - potem się 1/3 nie domywa
- w przegrodzie na sztućce da talerze, a w przegrodzie na kubki da talerze jak sie jej trafi
- wraz z naczyniami wrzuca do zmywaki tony żarcia, nawet nie strzepuje resztek do
Jak tam zdrówko? :D
#krakowskimotorniczy
Kiedy tramwajem o świcie pruje?
On czuje się lekki jak latawczyk
A nazywa się Karol Krawczyk.
Pędzi tramwaj po prostej i po rondzie,
A w nim motorniczy o głupim wyglądzie.
A niech tam, niech się wszystko wali,
A w drugim wagonie guma się pali.
To motorniczy Krawczyk Karol
Na staruszki zagiął parol.
@obci:
Ty tam patrz przed siebie!
Przyjebem się.
Mordo zgol tego wonsa.
Życzę prędkości i udanego wchodzenia w zakręty.
@konrad1 dzienki xD
@SebaE36 akurat siedzę na torach xD
@Abi_whiteWolf czekam aż się zagęści xddd
@smarterMe bo mogę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@mat9 w marcu zacząłem teorie, a w sierpniu jeździłem już z ludźmi
@obci: To akurat nie jest zabawne, całe miasto stoi bo trambaj i pan autobus wjechali na skrzyżowanie z którego nie mogą zjechać przez kolejne 21 minut i 37 sekund
A to spoko XD
@karo_lka dzięki :D
@hippomasaz jest gorąco bo szyba się nagrzewa to chyba oczywiste, ale nowe wozy mają klimę więc idzie przeżyć, gorzej w starych co jest tylko wiatraczek i wyloty powietrza z zewnątrz xd
Komentarz usunięty przez autora
@smarterMe Tylko że zazwycza dzwonimy na tych, co stoją niepoprawnie. W 90% przypadków gdy ktoś zastawia drogę tramwajowi a motorniczy użyje dzwonka, to taki ktoś zjeżdża z torowiska i wszystko jest ok. Ale 10% dzbanów nie zjedzie mimo, że mają miejsce by zjechać i wtedy mamy zablokowane skrzyżowanie
Mam nadzieję że nie jesteś tym harpaganem co czasami jeździ 52 i sprawia że ludzie prawie fruwają po tramwaju przy hamowaniu i rozpędzaniu się.
@Sunna niech on ucieka (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Krzysiauke niech pkp ci lekkie będzie dziś ❤️
@vateras131 niestety nie mam uprawnień na żaden typ wozów na 52 :(
@gdziesomojeokulary: tzw. zakaz mijania na zwrotnicy rozjazdowej i to chyba w całej pl jest, jakby przypadkowo zwrotnica przełożyła pod wozem to zeby nie doszło do kolizji z drugim tramwajem, wiec to tak zapobiegawczo
@V0lk4n00: nmzc <3
@jarnunvosk też sobie tego życzę ale niestety nie ma :(
@CaveoPoland No w wiedenczykach (60lata) i 105 (80 lata) niestety nie ma xd