Aktywne Wpisy
Bialaherbata +1
Naszło mnie, jedna różowa użytkowniczka(darknightttt) napisała swoją listę wymagań co do potencjalnego partnera, więc mam pytanko do wykopu, a raczej zabawę, dajcie swoją listę wymagań albo "czerwonych flag", czy innych predyspozycji do potencjalnego partnera/partnerki.
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale

siepan +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Zapraszam do obserwowania tagu #kobawusa gdzie dzielę się swoim życiem w środkowych Stanach.
#podroze #podrozujzwykopem #usa
źródło: comment_1669348084zevHoM0TNmbNkv1prGmjH6.jpg
PobierzCo tam robisz? Jesteś turystycznie czy zawodowo?
@koba01: napiwek gnoju, zostawiłeś napiwek???
źródło: comment_1669357804NUn8parhsP7fZBfRwnNtKN.jpg
Pobierz@koba01: burak jestes
1. Minimum wage w zawodach w ktorych dostajesz rowniez napiwki jest nizsza.
2. Powinienes szanowac kulture w kraju w ktorym przebywasz. W stanach daje sie napiwki, min 20%. Jesli tego nie robisz jestes burakiem, proste. Nie wstyd ci? Chociaz nie mow ludziom ze jestes z Polski.
Idac do knajpy zakladajac ze wydasz $500 dolicz $100 na napiwek.
Doslownie kazda kelnerka/barmanka/itd w stanach ma cie za chama i wiesniaka jesli nie zostawiasz tips. Jak juz mowilem nie jestes u siebie na wsi i szanuj kulture w