Aktywne Wpisy

WielkiNos +174

źródło: temp_file5271561409286591977
Pobierz
love2spooch +472
Zgodnie z obietnicą i zgodą mireczka @aveniner dziś udało się skończyć książkę.Jedyne co na niej brakuje to tylko podpis Pani Moderator lub Pana Michała ;) i przy okazji robię #rozdajo - jakby ktoś chciał mieć taki sam zbiór to stworzę jeszcze raz taki sam :) #heheszki
@a__s
Lecimy w gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@a__s
Lecimy w gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mówi tylko "Rośliny i robaki dla was i waszych dzieci wieśniaki", co rozumiem jako parafrazowanie osób, które chcą podnosić podatki na mięso itp.
Dalej gość coś wspomina o Gambii i Chińskich fabrykach mączki rybnej. Nie wiem co
@BlueTony:
@6c6f67696e: @BlueTony: łącznie ze źródłami. A tu full wideo. Wyżej wkleiłem wypowiedż petersona.
- Cokolwiek chciałeś w tym 45 minutowym filmiku przekazać to inna sprawa, jeszcze nie obejrzałem.
- Natomiast zajawka sugeruje, że żart przeleciał ci totalnie koło głowy. Albo ja nie wyczułem sarkazmu w Twojej wypowiedzi.
- To peasants to sarkazm w odniesieniu do tego jak rząd chce regulować Twój talerz.
- Co do case'u z Gambią / Chiny <-> Fermy kurczaków to jakiś cherry picking. Akurat JP jest fanem wołowiny, więc nie wiem czy