Polećcie proszę jakiś nawilżacz powietrza, aby był cichy i bezpieczny. Te dwie cechy są ultra ważne. Czy nawilżacze ultradźwiękowe są rzeczywiście takie szkodliwe? Trudno znaleźć dobre informacje na internecie bo raz piszą że takie nawilżacze zabijają (dosłanie) a raz że to bzdura i są całkowicie bezpieczne. Przez swoją cichą pracę chyba ultradźwiękowy byłby najlepszy, no ale słucham Waszych opinii. P-------a już dostaje od suchego powietrza w nocy, a mieszkam w takiej okolicy że przewietrzenie przed spaniem to gwarancja smogu w domu bo palą gównem jakimś w piecach. #nawilzaczpowietrza #technologia #dom - nie wiem jak otagować dokładnie.
@Fevx: drobna uwaga - akurat hałasem się nie przejmuj. Dziecko spokojnie będzie spać przy jakimkolwiek szumie czy hałasie. Natomiast jak nauczy się spać w absolutnej ciszy - to będziesz miał duży problem, bo byle pierdnięcie go wybudzi. Co do nawilżacza to polecam coś z Venty - jeden z mirków w tamtym roku mi polecił i robi robotę. Oprócz nawilżania to jeszcze "pierze" powietrze z zanieczyszczeń do 10 μm a dodatkowo
W sumie zawsze mnie to zastanawiało czemu wiele osób dobrowolnie wybiera brzydkie psy. Możesz mieć chociażby takiego psa jak po lewej, a ludzie potrafią wziąć jakiegoś świniaka, który wygląda jak jakiś kibol patus zamieniony w psa, nie rozumiem
Mireczki trzeba oblać furę żeby się nie psuła ( ͡°͜ʖ͡°) wczoraj odebrałem swój pierwszy w życiu nowy samochód. Jeszcze niedawno myślałem, że do końca życia będzie team “zawsze gratem”.
Czy nawilżacze ultradźwiękowe są rzeczywiście takie szkodliwe? Trudno znaleźć dobre informacje na internecie bo raz piszą że takie nawilżacze zabijają (dosłanie) a raz że to bzdura i są całkowicie bezpieczne. Przez swoją cichą pracę chyba ultradźwiękowy byłby najlepszy, no ale słucham Waszych opinii.
P-------a już dostaje od suchego powietrza w nocy, a mieszkam w takiej okolicy że przewietrzenie przed spaniem to gwarancja smogu w domu bo palą gównem jakimś w piecach.
#nawilzaczpowietrza #technologia #dom - nie wiem jak otagować dokładnie.