Aktywne Wpisy

LonNon +167
Dziewczyna dała ogłoszenia że ma 23 lata i szuka pracy...
Oto odpowiedź małolatki z HR XD
#hr #heheszki #pracbaza #przegryw #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #januszex
#studbaza
Oto odpowiedź małolatki z HR XD
#hr #heheszki #pracbaza #przegryw #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #januszex
#studbaza

orlen_lite +28
Wspólnie z PERN SA otwieramy nowy rurociąg, który umożliwi transport #paliwo z rafinerii w Płocku do oddalonego o ponad 300 km terminalu w Trzebini bez udziału kolei.
Stąd paliwa ruszą w dalszą drogę na stacje Śląska i Małopolski.
#gospodarka #rozwoj
Stąd paliwa ruszą w dalszą drogę na stacje Śląska i Małopolski.
#gospodarka #rozwoj

#pytanie #kiciochpytq**tekst :_.b d
Ostatnio coś mocno oszczędzają na mocy obliczeniowej. Pewnie szykują coś u nas, albo w równoległych wszechświatach się coś mocnego #!$%@?, że muszą oszczędzać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/68846149/w-naszej-symulacji-wprowadzono-optymalizacje-poleg/
śniło mi się że jeździłam po pijaku samochodem i zatrzymywałam się przy restauracjach które miały wystawione miski dla psów.
Wyjadałam jedzenie z tych misek i wypijałam wodę.
Potem wróciłam do domu się wyspać.
A na następny dzień czytałam o jakimś gościu co kradł jedzenie bezdomnym psom i stwierdziłem że musiał być jakiś powalony.
Potem dołączyłam do poszukiwań samej siebie, bo dużo ludzi go szukało
Nie była to świetna noc :(
Ludzie widzący temat a nie mający #!$%@? snów w większości nie wchodzą-> wchodzą Ci którzy mają #!$%@? sny i upewniają autora, że ma rację i temat jest globalny.
Ja wiem że heheszki, sam zresztą praktycznie w ogóle nie pamiętam snów więc nie jestem wykladnią ale jednak idealny wpis pokazujący bańkę
Komentarz usunięty przez autora
Na ogół nie pamiętam swoich snów, a dzisiaj miałem mega #!$%@? sen
@Trunktwilight: to wy macie sny?
Ciezkie zycie graciarza
mi sie snilo, ze budzik dzwoni...no i sie obudzilam...a budzik ustawiony byl 4 godziny pozniej...
ale mialam bol dupy, a maz do dzisiaj sie z tego smieje xD