Aktywne Wpisy

Van-der-Ledre +82

switcher20 +23
Zastanawiało mnie ostatnio ile młodych mężczyzn jest nieaktywna seksualnie. Ogólnie jak się nie żyje w jakiejś bańce, albo nie jest się kobietą to łatwo zauważyć, że ich udział jest już całkiem wysoki i nie potrzeba do tego żadnych badań, ale jednak chciałem to zweryfikować samemu, bo ciekawią mnie dokładne dane na temat. Poza tym chciałem poznać odpowiedzi na kilka innych pytań. Nie tylko ile jest nieaktywna seksualnie, ale także:
a) Ile młodych
a) Ile młodych

Ktoś z was już próbował wyrzucić mężczyznę w domu według poniższego poradnika? Dajcie znać czy działa, #rozowepaski
#logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #bekazprawakow #dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #blackpill
Poczciwy dobry chłop, ale zona z córką zrobiły mu piekło.
Ci co go znają wiedzą, ze to nieprawda, sąd, policja wierzą tym kobietom
Mając na koncie wyprowadzenie z mieszkania za przemoc domową to raczej będzie trudne, ale ok xD
Oho, kiedyś podobne poradniki w Hiszpanii były i się śmiali wszyscy, że kraj cucków, teraz to samo się robi powoli w Polsce, doganiamy zachód.
To czas uwierzyć. Albo przeczytać rzeczoną ustawę i wtedy nie wierzyć, tylko wiedzieć. Przyjęto tutaj zasadę "mniejszego zła". Za mniejsze zło uznano niesłusznie wywalonego z domu partnera niż konieczność mieszkania ze sprawcą przemocy. I gdy kogoś niesłusznie policja wyrzuci - trzeba się z tym po prostu pogodzić. I zrozumieć, że
Punkty 1-3 bardzo zasadne ale co się #!$%@? w 4-6 to jakaś abstrakcja,
Z jednej strony można wyrzucić kogoś z własnego mieszkania na podstawie pomówienia, a z drugiej nie można wyrzucić dzikich lokatorów nawet z nakazem eksmisji bo gdzie się oni podzieją. Mam nadzieję, że punkt 6 to jednak wymysł autorki, a za bezpodstawne wyrzucenie będzie jednak można ją wyrzucić,
Dodaj do tego, że jednak najczęściej to faceta będą wyrzucać
W sensie, laska musi być zameldowana czy nawet bez meldunku może #!$%@? chłopa?
@sildenafil: zgadzam się, że można to zmyślić ale to nadal decyzja policjanta czy uzna, że ktoś zmyśla czy widzi dowody
Gdy ktoś dzwoni że partner/partnerka napiedala drugą osobę albo rozbija rzeczy w mieskznaiu, jest agresywna, na miejscu pojawia się partol i widzi, że nic nie jest zniszczone, nikt nie ma siniaków, ktoś się logicznie tłumaczy to można podejrzewać,
Nie wierze xD
I te #!$%@? jeszcze mają CZELNOŚĆ coś szczekać o patriarchacie i piekle kobiet?
Okej, baby zrozumiem, bo solidarnosc jajników itp. Ale faceci którzy popierają tą ustawę powinni być #!$%@? kijami na ulicy
Bo obecna wojna płci to tak na prawdę wojna mężczyzn z simpami, kukoldami i spermiarzami, którzy nawet nie wiedza, że są mięsem armatnim.
@sildenafil: mężczyźnie, ale pewnie jestem mniejszości
@sildenafil: no i za to mogę ci dać plusa
@Phyrexia: w idealnym świecie tak, ale nie żyjemy w idealnym świecie ( ͡° ʖ̯ ͡
@Slavcel: powoli xd
@itsoverforme32445: Zaraz zaraz, a mozna w ten sposob babe z wlasnej chaty #!$%@?? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Lesnypomiotszatana: A no to sprawa rozwiązana
I niech baba siedzi w ciemnościach te 14 dni
Dodatkowo loguje się do routera i zmieniam hasło wifi, niedosc że ciemno to i nudno będzie.
Komentarz usunięty przez autora
Tyś niewinny jak nieobesrana łąka.
W Polsce żyje kilkanaście-kilkadziesiąt tysięcy mężczyzn, którzy w wyniku rozwodu wylecieli z własnych domów, nie widują dzieci, płacą alimenty (często też na byłą żonę) na podstawie pomówień.
W 2013 roku był duży protest pod sejmem w tej kwestii - wyruchani ojcowie walczący o swoje prawa. Trwało to tygodniami - chłopy rozbiły całe miasteczko namiotowe.
I nigdy bym się o tym nie dowiedział gdybym wtedy nie
@Phyrexia: źródło: instytut danych z dupy
@Krupier
@dioxxx powodzenia w przekonaniu policjantow, ze to kobieta jest sprawczynia xD
@Phyrexia: ja nie podałem żadnego przykładu geniuszu xD
@Phyrexia: No i ten ‰ niesprawiedliwie potraktowanych ofiar jest nie