Aktywne Wpisy

Przeczytałam komentarze pod wpisem @blinkarA i jestem po prostu przerażona poziomem wiesniactwa, płytkości i nie wiem co jeszcze komentujących. To jest tskie dno. Typowa Polska w pigułce. Wszelkie wykopki płaczą ze loszki to kuurvy i nie chcą ich bo są: niscy, grubi, wysocy, szczupli, maja małego #!$%@?, duże #!$%@?, oponkę, absy, pryszcze, zakola cokolwiek a laska wrzuca cycki na WOŚP i słyszy najobrzydliwsze komentarze ever.Nie, to nie jest wolność słowa tylko DRAMAT.

Homodoctus +88
Reakcja typowej #p0lki na moj opis gdzie sygnalizuje ze nie umawiam sie z samotnymi matkami i grubaskami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka #pieklokobiet
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka #pieklokobiet

Siema drodzy Wykopowicze!
Szukam laptopa do pracy biurowej w budżecie ok. 3000zł + na użytek w domu. Wiadomo zależy mi na płynności itp. ważne by też nie był jakiś mocno narażony na awarie czyli ogólnie by odpalał, pracował i nie #!$%@?ł ;) Jak to laptop nie pracował by tylko w 1 miejscu więc fajnie jakby bateria długo trzyma.
Matryca 14-15 cali, matowa.
Z góry dzięki za każdy komentarz
Komentarz usunięty przez autora
@koparkowy_z_nad_wody te procek ryzen 5 u 5500 nada się do takich zadań?
@LifeReboot chciałbym jednak coś zupełnie nowego. Nie chcę się naciąć
@Poldek0000 pewnie do moich oczekiwań jak najbardziej pasuje ale cena jednak trochę przerasta
@Hangry dzięki za stronę, nie miałem pojęcia że coś takiego istnieje
A pytanie: co sądzicie o zamawianiu z allegro? Czy lepiej jednak ze sprawdzonych stron x kom, media, euro?
I czy patrzeć na win
Allegro mocno chroni kupujących, więc to tylko kwestia oferowanej przez sprzedawcę gwarancji. Jeśli pełna, to spokojnie można brać.