Wpis z mikrobloga

Siema planuje kupić Waporyzator HHC i mam pytanie odnośnie tego czy palenie tego powoduje miedzy innymi Zaczerwienienie oczy i ogólnie wszystkie objawy jak po spożyciu THC. Potrzebuje tego bo ostatnio chodze zbyt spięty a chodzi mi żeby przed snem albo po uczelni jebnąc sobie w płuco. Nie pytajcie mnie czemu nie kupie sobie normalnego buha
#hhc #narkotykizawszespoko #c-d
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ok dzięki sprzyda mi się taki sprzęt i poki jeszcze legalne musze na dniach kupić masz do zakupu to hhc na swojej stronie dyspenseria albo na discordzie? albo gdzie polecacie kupić
  • Odpowiedz
@polskipan1: Haj jest nieco inny. Trochę łagodniejszy. Ma mniejszą tendencję do powodowania stanów lękowych i paranoi niż THC. Trochę jak THC + C-D. Według mnie HHC byłoby dla ciebie w sam raz.
  • Odpowiedz
@polskipan1: ja mam tą jednorazówkę hhc-o z allegro i mogę powiedzieć, że niby działa jak normalna mj ale jednak trochę inaczej. W moim przypadku mam bardziej "czystą" głowę i faza jest mniej skłonna do jakichś wkręt czy paranoi. Dosyć słaby body high no i działanie o wieeele bardziej euforyczne niż w przypadku klasycznej mj. Jeżeli chodzi o oczy to normalnie tak samo się robią czerwone
  • Odpowiedz
@polskipan1: od 3 msc testuje różne hhc i co nieco mogę o tym powiedzieć, pierwsza spawa susze, olejki czy inne hashe nie mają sensu działają jako tako ale dość słabo i trzeba tego sporo wypalić - kompletnie nie opłacalne finansowo ALE sprawa ma się inaczej z penami, polecam zwłaszcza od Perpetua, nie są najmocniejsze bo mocniejsze ma choćby healthterapy ale wychodzą sporo taniej jak ma się już baterie i sa
  • Odpowiedz
@polskipan1: próbowałem hhc-o od healththerapy i saltypot, i próbowałem czeskiego hhc - hhc jest o wiele lepsze moim zdaniem niz hhc, moze trwa krócej ale jest bardzo podobne do thc i tak, ma sie czerwone oczy, sucho w ryju etc wszystko to samo co po normalnej trawie, a nawet oczy są czerwieńsze po kilku buchach z vape'a hhc z czeskich polecic moge gurufarm
  • Odpowiedz