Aktywne Wpisy

damianooo8 +77
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

IntruderXXL +133
TOTAL 1000KG treningowo. A oficjalny rekord Polski w trójboju wynosi... 1000kg.
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało

W załączeniu przesyłamy ważne informacje dotyczące Państwa Umowy na dostarczanie paliwa gazowego („Umowa”) zawartej z PGNiG Obrót Detaliczny - zmianę Taryfy nr 10 PSG.
#pgnig
Ja mam to szczescie ze nie mam ogrzewania gazowego. Moglem se sokojnie przejsc na prad. Co tez zrobilem jak widzialem jakie maja podejscie do klienta.
@cocieboli: Kumam. Ciekawe ze jak wynajmowalem (znaczy sie mieszkalem w wynajmowanym) to nie interesowaly mnie umowy. Umowami zajmowal sie wlasciciel.
Ja placilem rachunki plus ryczalt za fakt wynajmowania. Rachunki byly na niego. Wiecnie mam pojecia co jako wynajmujacy masz do podpisywania umow na nie swoim
@cocieboli: Spoko. W moim wypadku nie bylo mowy o machlojkach czy nieplaceniu. Zastanawia nie jedynie fakt dostarczania uslugi do lokalu. Czy to gazu, pradu czy czegokolwiek. Z niewlascicielem podpisac? To wlasciciel musi jakies pisemko chyba przygotowac?
CHciaz z drugiej strony to juz nie te
@cocieboli: Tak pod warunkiem ze licznik (zawor glowny itp) masz poza lokalem. Jak masz w lokalu to i tak beda scigac wlasciciela.