Aktywne Wpisy

Kordianyt +51
Krotka pilka do graczy PC - jaka gra z ostatnich 3 lat wywarla dla was najwieksze wrazenie i polecilibyscie dalej? Kupilem tlustego kompa i ogralbym cos nowego i ciekawego, pozdrawiam #gry #pcmasterrace #komputery

BlackBlack +61
Dzisiaj w nocy zmarła moja dziewczyna. Miała wypadek samochodowy. Pogotowie przyjechało bardzo szybko. Reanimowali ją 40 minut, ale nie udało się. Nie umiem sobie z tym poradzić. Umarłem razem z nią.
Jak sobie myślę, że ona teraz jest gdzieś tam sama, że już nie będę mógł jej pomóc, że już nigdy nie zasnę obok niej, że już nigdy nie obudzi mnie całusem w czoło, że już nigdy nie zrobię jej tostów z
Jak sobie myślę, że ona teraz jest gdzieś tam sama, że już nie będę mógł jej pomóc, że już nigdy nie zasnę obok niej, że już nigdy nie obudzi mnie całusem w czoło, że już nigdy nie zrobię jej tostów z
Kochani, w nawiązaniu do tego wpisu przedstawiam wersję BETA serwisu w którym planuję agregować najbardziej polecane propozycje ze wszystkich wpisów na tagu #mirekmasterclass
W serwisie pojawiły się już pierwsze listy zestawiające najbardziej plusowane produkty z podziałem na kategorie cenowe, aby łatwiej było Wam poszukiwać pomysłów na prezenty dla siebie czy bliskich w budżecie którym dysponujecie.
Z góry przepraszam za wszystkie niedociągnięcia na stronie ale nigdy wcześniej nie stawiałem samemu nic na Wordpresie więc chętnie przyjmę też wszelkie rady i sugestie jak sprawić aby nasza przestrzeń była jeszcze bardziej funkcjonalna.
Jeżeli będzie zainteresowanie aby rozwijać dalej serwis to będę uzupełniał go regularnie o plusowane tutaj produkty. Jest do przejrzenia i zestawienia ponad dwa tysiące wpisów dlatego szczególnie proszę o feedback abym wiedział czy robić to dalej bo jest to koszt kilkudziesięciu godzin aby zająć się tematem na poważnie. Pozdro i mam nadzieje że serwis się przyda przed świętami i Mikołajem
https://www.polecanezakupy.pl/
1. Zastosuj mniejszy font, teraz to wygląda okropnie biorąc pod uwagę stosunek wielkości fontu do treści. Ja wiem, że modne, ale nope, nie przy stronie tekstowej, bez zdjęć i innych dodatków. Męczące dla użytkownika.
2. Do każdego produktu przydałby się opis - obecnie jest nie przy wszystkich.
3. Do każdego produktu przydałby się jakiś przykład - np. do ubrań czy
Dodatkowo na samym dole zamiast 'idz do innych kategorii' to dalbym od razu przyciski z tymi pozostalymi, niepotrzebne klikanie.
I tak, to co napisal @feelbeats, fonty jeszcze raz fonty. Dodatkowo obowiazkowo opis: co to daje, po co to kupic, wrazenia, przykladowe linki do produktow i zdjecie!
a tak to fajna robota!
Polecałbym:
-dodanie zdjęć do produktów - dla wzrokowców
- kategorie jak kuchnia/dom/ogród/zdrowie itp
Zamiast przykładów ze zdjęciami (dużo roboty) dałbym jakiś skrypt, który tworzy na podstawie nazwy produktu linki z zapytaniem do Allegro, Ceneo, Google itp. Zawsze to kilka klików wygodniej.
Fajna inicjatywa, właśnie kupiłem poduszkę i dodałem adres
Jak można było ustawić tak wielkie kulfony i nie widzieć że treść nie mieści się na ekranie ;)