Aktywne Wpisy
pavlucco +520
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
Rainmaker97 +694
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz

Czyli w skrócie - nie ważne kiedy przyjdziesz, czy kogokolwiek w biurze akurat spotkasz, ale musisz 3 razy przyjechać do roboty i odbić kartę co by się do 'luksusów' pracy zdalnej nie przyzwyczaić ¯\_(ツ)_/¯ Logiczne.
#pracbaza #praca #programista15k #pracait
Nie pamiętam kiedy ostatnio mi się to przytrafiło...
3 dni w tygodniu to akurat taka liczba, że na pewno przynajmniej jeden dzień trafisz na współpracowników, a przy 2 dniach moglibyście się wszyscy mijać cały rok xD
@ATAT-2: ja miałem kilka takich rozmów, ostatnie chyba 2020-2021, później już samym firmom się odechciało tego organizować - nie wiedzieć czemu.
w każdym razie, zawsze udawało mi się wykorzystać to na swoją korzyść i zrobić jeszcze lepsze wrażenie niż na videocallu :P
@villager: No spoko tylko nie zmienia to faktu, że jedynym 'zyskiem' tego jest, że może kiedyś kogoś spotkasz, a nie np. wizyta w biurze na wazne spotkanie, planning itp.