Aktywne Wpisy

MonazoPL +50
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +68
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz![Asus EEE i nLite, czyli jak zrobić lekki XP [TOWARY MODNE 295]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/6c35fc4c4226e1a8662b975dbe68a3eff65ae326a6efef4eed4ea9aea5214321,q80.jpg)

Co dodano?
- Różdzki, nowy rodzaj broni dla Druidów i Sorków, do tej pory profesje magiczne musiały używać broni do ataku lub burstów i łuku
- Poprawiono graficznie statki, linii brzegowe, góry itp tak by tibia wyglądała mniej "kwadratowato" (foto poniżej)
- Przyspieszono regeneracje punktów many 4 krotnie
- listy, etykiety itp pokazuja nick postaci która je ostatnia edytowała
- Możliwość rzucania zaklęć uzależniono od poziomu doświadczenia a nie magic levela jak do tej pory
7.6 legendarna wersja gdzie otsy przez bardzo długi czas były popularne i zresztą niektóre nadal są jak na apo czy mazurski, dla real tibii też na pewno przełomowa rzecz głównie dla lov lvl czyli różdzki które na pewno ułatwiły expienie
#tibia #ciekawostkitibia
źródło: comment_1669089579aVhacEAfWmIn1NhGWXqKtZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1669109426Aq2UPyabqBRvCFpMA1DAql.jpg
PobierzMireczku odblokowałeś jakąś dziwną dziurę w mojej głowie. Było to z 16 lat temu pewnie, a ja do tej pory pamiętam te nazwy z listy ots. I sms premium wysyłane z kumplami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
70 ms walił exori visa na tombach z profitem, dragon lairy lub hydry z blocker em, podczas gdy 120 ek to mógł sobie na tortoise latać najwyżej.
Jak chcesz expic i robić runy to ta skull staf, ale jak szybko lcl wbić to wh i leczysz się exura vita przy 40hp.
Mi się tu podoba bo jest właśnie stary klimat, przed depo zawsze ktoś pogada itp