Aktywne Wpisy
O czym musze pamietac, zakladajac swojej dziewczynie onlyfans, mystars itd?
Chcemy krecic filmy i sprzedawac.
Myslimy tez nad spotkaniami z facetami i trojkatami za hajs. Mam to juz z poprzednia dziewczyna na koncie.
Tak, nie mam z tym problemu ze upokarzam dziewczyne zarabiajac na niej w ten sposob (kasa idzie na nasze wspolne konto, wiec jestem troche jakby alfonsem ale ja sie zajmuje pisaniem ze spermiarzami wiec troche to jednak tez jest
Chcemy krecic filmy i sprzedawac.
Myslimy tez nad spotkaniami z facetami i trojkatami za hajs. Mam to juz z poprzednia dziewczyna na koncie.
Tak, nie mam z tym problemu ze upokarzam dziewczyne zarabiajac na niej w ten sposob (kasa idzie na nasze wspolne konto, wiec jestem troche jakby alfonsem ale ja sie zajmuje pisaniem ze spermiarzami wiec troche to jednak tez jest

majkeld +17
Jestem obecnie na Bali i powiedzcie mi jak to jest, że z 80% mijanych ludzi to Ruscy (no i pewnie część Ukraina) gdzie te działające sankcje i pobór… większość to 20-30 lat albo dosłownie całe rodziny z babciami. Nie będę ukrywać, że lekko to irytujące jak na łodzi z 60 osób to pewnie tylko my i kilku Balijczykow nie jest od ruskich
#rosja #ukraina #wojna
#rosja #ukraina #wojna
Ostatnio dodałem wpis z zapytaniem o serwis pośredniczący w regularnym zakupie #bitcoin i wypłacający je na portfel offline automatycznie/w krótkim czasie, co minimalizuje ryzyko padnięcia ofiarą scamu. Cel to 5-10 lat oszczędzania w formule DCA (dollar cost averaging). Niestety, ktoś chyba mylnie uznał to za ukrytą reklamę i wpis spadł z rowerka. Ponowię zatem pytania bez wspominania o nazwach serwisów:
1. Co sądzicie o tym, by zamiast ryzykować zakupami na giełdach typu #ftx #binance (czekając na rozdrobnione przelewy i ponosząc wielokrotnie opłaty), kupować przez takie serwisy, płacąc im może 1% marży? Przecież codziennie można sprawdzać zawartość portfela offline.
2. Lepiej kupować codziennie, co tydzień, czy co miesiąc? Kalkulator na stronie tego pośrednika sugeruje 80% zysku przy comiesięcznych vs. ~55% przy codziennych/cotygodniowych zakupach, ale nie wiem, czy się nie myli. Lepiej ustawić automatyczne zakupy o tej samej godzinie i w tym samym dniu, manualnie kupować na przewidywanych dołkach, czy ustawić jakiś sprytny algorytm (np. zakupy na all-time low w ciągu tygodnia/miesiąca)?
3. Wiem, gdzie potencjalnie kupować BTC - pytanie, gdzie kupować w takiej formule #eth #ethereum?
4. Gdzie i jakie #stablecoins warto kupować? Podobno #tether #usdt i #usdcoin #usdc są wątpliwe, rozważam #gusd (#gemini dollar) - co sądzicie o jego gwarancjach?
#pytanie #kryptowaluty
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #637a3188079dfc321f979ed3
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
1% to bardzo dużo, jakie to przelewy na giełdę kosztują więcej? może być przelew eur np. do krakena
Najlepszy raczej usdc.
to chyba jakiś losowy efekt dnia pewnie ominęli kupowanie na ath przy comiesięcznych
USDC lepszy np. od GUSD? Dlaczego?
---
Zaakceptował: karmelkowa