Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Czy jeśli Putin zaproponowałby polskim władzom legalną aneksję połowy Ukrainy w zamian za gwarancję bezpieczeństwa Polski ze strony Rosji + pozostanie Polski w NATO i UE + podpisanie nowych umów o szerokiej współpracy gospodarczej z Rosją, co oznaczałoby tanie surowce energetyczne dla Polski czyli ogromny wzrost dobrobytu Polaków i wzrost polskiego PKB, to co powinniśmy zrobić?
#ukraina #rosja #wojna
#ukraina #rosja #wojna

no co?
- Powinniśmy taką propozycję przyjąć 34.5% (19)
- Powinniśmy ją chociaż rozważyć 14.5% (8)
- Powinniśmy zorganizować referendum w tej sprawie 50.9% (28)
#gry #gimbynieznajo #retrogaming
Pograłbym w T3, mogę dać fory i grać Mokujinem
Ps: o co chodzi ze heihachi ma taki dziwny ryj xD
PS Jeśli ta gwiazdka oznacza że chciałeś mnie poprawić to nie, Paul ma cios którym można zabić na raz, zmienili to dopiero w Tekkenie 6 (od tej pory zabiera dużo życia, ale nie całe).
Dr Boskonovich ma też taki ruch że dotknie cię tym swoim pilotem i prąd razi cię odbierając po trochu życia i nie możesz z tym nic zrobić
1. Wybierz Yoshimitsu:
2. Lewo, lewo, trzymaj kwadrat.
3. Puść jak przeciwnik jest blisko.
5. PERFECT!
6. Dziękuję, do widzenia. Żadne macareny nie pomogą.
¯\_(ツ)_/¯
@ZohanTSW: tk3 online polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Randomowy_smieszek: capoeira to może co najwyżej zatańczyć na bolcu ¯\(ツ)_/¯
Mówisz to do polskich graczy, którzy zawsze byli mocno pecetowi.
@Mega_Smieszek: ...w każdym dużym mieście, ewentualnie miasteczkach turystycznych. Btw Fifa wychodziła równolegle na pc. Trzeba też odpowiednich kolegów. My chodziliśmy kafejki i graliśmy w quake'a.
a co do najbardziej OP postaci w T3 to Ogre i Jin
A topka na turniejach zawsze katowała jacka
No to teraz może was zaskoczę może nie ale wystarczy w duck duck go wpisać tekken 3 online i macie w przeglądarce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ulany_Utopiec: Ja grałem z gościem który był mistrzem polski. Teraz jest księdzem bodajże ( ͡° ͜ʖ ͡°