Aktywne Wpisy
Vamyss +60

owocliczi +14
Trzeba być naprawdę podłym, żeby cieszyć się z tego co spotkało Daniela. Jesteśmy tu nie bez powodu - każdy ma w sobie epizod z przegrywa. A tu najgorszy z możliwych scenariuszy - wykorzystanie uczuć i bolcowanie przez Oskarki. Wszyscy jesteśmy magicalami i niesiemy ten krzyż. Każdy kto zrobił dla Patrycji pracę domową z fizyki, a potem śmiała się z Ciebie. Każdy z Was, który dostał po mordzie od silniejszego Seby, tylko za
#ukraina #wojna
@Bonapartysta: tego nie wiem wiem za to że od lutego dla onuc jeden i ten sam Idi HA Xui
Jeśli jakiś Polak o tym mówi to to jest oddolna inicjatywa czego nie przełkniesz łatwo i musisz się doszukiwać odgórnych spisków i machinacji.
@Bonapartysta: a jaki jest propolski przekaz dnia? Musi jakiś być, czy istnieje idea stwierdzenia faktów? Rakieta była ukraińska, zdarzenie było wyobrażalnym, niezamierzonym skutkiem ubocznym obrony przestrzeni powietrznej w warunkach zmasowanego rosyjskiego ostrzału, Zeleński nieodpowiedzialnie nie dopuścił możliwości że to ukraińska rakieta i powoli zdaje się próbować zmienić retorykę. Taki przekaz pasi, czy też za bardzo proukraiński?
@ZenujacaDoomerka: Ty się możesz nie srać ukrainą i rosją. Ciebie nie pognają w okopy bo masz cipę. Największa wojna w europie od 80 lat, setki tysięcy trupów, widmo eskalacji jądrowej i zmieniający się na naszych oczach ład światowy, a dla laski to jest "sranie
@Bonapartysta: nie wiem w jaki sposób można stwierdzić, że głowa państwa bezpośrednio zamieszanego w ten incydent i jeden z najważniejszych organów pod względem ustosunkowania się do niego "nie ma nic do rzeczy", ale niech będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)