Wpis z mikrobloga

• 135
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@biesy: Ja go tylko przejrzałem i nie wiem czy troll czy przejęte konto bo w. poprzednim wpisie miał. sława Ukrainie, a poprzednia aktywność pół roku temu xD
  • Odpowiedz
@msichal: @biesy: To jest oczywisty troll. I takich będzie więcej, głównie ze względu na spam w rodzaju "no, dzisiaj jest w c--j onuc na tagu". Były tu może ze trzy takie konkretne onuce, wszystkie z długoterminowymi banami przeniosły się na Twittera.

To co tutaj zostało, to reakcja na schizofreniczne szukanie onuc.

Nazwijmy to "efektem Wojtyły", albo "efektem JP2GMD". Jeśli mirki nie ogarną swojej paranoi, to tak będzie wyglądać
  • Odpowiedz
@januszdoe: To ich po prostu ignoruj lub zgłaszaj. Takimi kretyńskimi reakcjami i robieniem specjalnych shitpostów w zasadzie nagradzasz trollownię.

"Przestań szkalować Zełeńskiego, ty chuju" i wyzywanie od onuc da mniej więcej tyle samo, co ból d--y Grażyn o papieża* xDDD "Tropienie" onuc to w ogóle dramat. Z pewnych powodów policje polityczne są tajne. Właśnie dlatego, by nie dochodziło do paranoi takich jak w ZSRR.

• Odpowiedz
@biesy: Facet ze zdjęcia to Andrey Martynenko (znany Ukraiński youtuber) którego historię opisałem Tutaj kiedyś Azov z Prawym Sektorem chcieli go odstrzelić (dlatego kacapy dały akurat jego wśród emblematów azova), a teraz podają mu rękę i nawet napisali list z przeprosinami (mam na myśli prawy Sektor) ciekawa historia jak wojna potrafi zmienić ludzi, oraz ich stosunek do siebie gdy nad głowami latają rakiety.
  • Odpowiedz