Aktywne Wpisy
HerlockSholmes +65
Poseł Grzegorz Braun w trybie interwencji poselskiej usuwa z budynku sądu propagandową choinkę, która nie licowała z powagą sądu. Brawo!
#konfederacja #polska #ukraina #policja #prawo #bekazlewactwa #polityka
#konfederacja #polska #ukraina #policja #prawo #bekazlewactwa #polityka

Bobito +117
#samochody #motoryzacja #ukraina #drogi #polska
@Fatalbazooka: Polaka i tak mniej w oczy kłuje niż nowe bryki u Ukraińców.
@simply_pretentious: to lada sputnik (samara), ojciec mial taka na poczatku lat 90ych dobry samochod byl
@Fatalbazooka: tak. Onuce kontrolują i robią zdjęcia, czy czasem samochód nie jest za drogi.
Działa i #!$%@?.
@Poldek0000: ja #!$%@?ę nie można już nawet skrytykować ukrainca nawet jak stwarza realne zagrożenie xD
Ale tak obiektywnie to powinni się tym zająć. Np. jeżeli ktoś przybywa u nas np. min 6 miesięcy i wjeżdżał swoim samochodem, to samochód powinien przejść badanie techniczne. Bo tak to nie wiadomo jaki złom może jeździć po drogach. Tym bardziej, że do Ukrainy sprowadza się dużo samochodów z USA/Kanady.
Nie można już mieć krytycznego zdania bo nazwa Cię onuca
#!$%@? w dupe Ukraińcom, mam ich jako sąsiadów i to niezła dzicz nie potrafiącą żyć w wspólnocie
@Poldek0000: takie samochody to śmiertelne zagrożenie. I nie ma tu znaczenia czy są z Ukrainy czy Chin.
Komentarz usunięty przez autora
@Fatalbazooka: ty łodziaku wieśniaku ręce na kierownicy trzymaj! Jeszcze vox fm se hultaj włączył
@TurboDynamo: to czemu wykop się triggeruje wyłącznie jeśli to UA?
Jak przypieprzy w ciebie ukr, to pozdro z odszkodowaniem, jak jego ubezpieczyciel miał siedzibę w Mariupolu albo Chersoniu xd
Puenta jest taka, że Was już dosłownie #!$%@?ło i wszystko co dotyczy naszych sąsiadów kole Was w oczy.
Nie macie własnego życia?
@tellet: ten akurat ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polisa: 920027813867
Dla pojazdu: LADA SAMARA
Zakład odpowiedzialny: TOWARZYSTWO UBEZPIECZEŃ I REASEKURACJI WARTA S.A.
Adres: rondo I. Daszyńskiego 1, 00-843 Warszawa
Ciekawi mnie czy już ktoś wyłapał na naszych drogach ZAZ Lanosa z blachami UA? Jak patrzałem kiedyś to jak na swoje standardy nie był drogi (na pewno tańszy od Dacii).