Aktywne Wpisy

Rosyjscy agenci ZUSu nie p------ą się w tańcu.
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek

Zawod_Inwestor +63
#gielda Tak sobie czytam różne badania z przeszłości i teraźniejszości dotyczące czynników, dzięki którym teoretycznie można próbować w długim terminie pobić S&P500 czy nawet Nasdaq100 i metaanaliza tych badań doprowadziła mnie do przełomowego odkrycia: kup se etfa to znormalniejesz. Niestety dzisiaj już absolutnie nie jest prawdą twierdzenie, że "ETFy są dla przeciętniaków", bo mamy dostępne tanie fundusze skoncentrowane na najbardziej quality sektorach jak np. nasdaq100.
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
źródło: obraz
Pobierz

Cześć,
Klient wymyślił sobie większe zmiany w jednym z systemów i chcemy mu w tym pomóc. W grę wchodzi stopniowe przepisywanie frontu aplikacji do najnowszego Angulara i Typescripta. Ogólnie dużo będzie tam tematów do zaopiekowania. Mają starą wersję frontu, wiedzą co chcą zmienić i będziemy pomagać im to napisać od nowa.
Branża komunikacji, optymalizacji ruchu samochodowego, inteligentne miasta i sterowanie ruchem.
Cały zespół jest od nas (Sii Kraków pozdrawia), my decydujemy i zarządzamy zespołem.
Start: zapraszamy od grudnia bądź stycznia
Stawki: do 21k netto dla regulara, do 30k netto dla seniora (na b2b, ale można też współpracować w oparciu o dowolną inną umowę) PLN
W pakiecie różne imprezy i integracje, bonus roczny, wyjazd integracyjny (ostatnio byliśmy w Arłamowie), szkolenia wewnętrzne i ogarnięci ludzie, z którymi będziecie współpracować.
Jeśli jesteście chętni, to zapraszam na priv albo na kontakt@paweldobrzanski.pl
W razie pytań, również zapraszam :)
Wkurza cię obecny projekt? Chcesz coś zmienić? Firma zrobiła Ci restrukturyzacje albo zamroziła przyjęcie?
Jest na to sposób i to od zaraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programowanie #programista15k #programista20k #programista30k #frontend #angular #angular #angularjs #typescript #pracait #pracazdalna
Nie chcesz tego widzieć? Dodaj sobie #zdalneoferty na czarną listę. Dzięki!
P.S. Wrzucałem to samo rano z niepoprawnymi tagami, ale z racji dyskusji nie usuwam tamtego wątku. Tu dodaję kopię z poprawnymi tagami.
Jakie macie wymagania dla Angularowca?
Na pewno typescript.