Aktywne Wpisy
Join_Da_Tag +9
Ja już nwm czy to jakaś nadmierna wrażliwość, forma rasizmu z mojej strony czy #!$%@? wie co, ale no NIE MOGĘ już znieść słuchania Ukraińców w moim kołchozie. Rzygać mi się chce jak słyszę ten szeleszczący bełkot. Słucham go w drodze do pracy, w trakcie pracy i nawet podczas przerwy. Może to też kwestia tego, że większość z nich to strasznie nachalne, głośne i atencyjne wieśniaki, które lubią przyciągać sobą uwagę. Szczególnie

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co zrobic jak żona po 13 latach małżeństwa w odpowiedzi na to jak bardzo brakuje mi bliskości i zależy na seksie, odpowiedziała żebym sobie po prostu sam robił dobrze? nie zdradza mnie, po prostu tak jest że nie potrzebuje "zbyt często" a mi zależy na czułości...
jakieś porady?
#zwiazki #malzenstwo
───────────────────
co zrobic jak żona po 13 latach małżeństwa w odpowiedzi na to jak bardzo brakuje mi bliskości i zależy na seksie, odpowiedziała żebym sobie po prostu sam robił dobrze? nie zdradza mnie, po prostu tak jest że nie potrzebuje "zbyt często" a mi zależy na czułości...
jakieś porady?
#zwiazki #malzenstwo
───────────────────
Już ponad rok temu wróciliśmy z żoną do Polski.
Dłuższy czas mnie namawiają aż uległem. Jest kilka plusów powrotu, ale prawda jest taka, że od dłuższego czasu myślimy by emigrować..
dostaliśmy stały status, więc jedynie czego się obawiam to znalezienie pracy na początek.
Czy dużo na minus zmieniło się w Szkocji/UK na przestrzeni tych kilkunastu miesięcy?
Takich jak ja również
@WasNaKolanie: Już nie ma królowej, teraz jest król.