Aktywne Wpisy

Megasuper +532
Chcesz zrobić karierę na YouTube? Wystarczy być Amerykanką która odwiedzi Polskę i już masz setki tys polskich fanów xD youtuberka która robiła 200-300 wyświetleń przyjechała do Polski bo już poznała ten patent od innych. Nagle jeb jesteś na główne YouTube bo Polaczki muszą się dowartościować oglądając jak ktoś je polskie pierogi i chodzi po Warszawie . Łał #youtube A najlepsze jest to że większość myśli że dzięki takim to opinia

źródło: temp_file7625069165117411458
Pobierz
OlFunkyBastard +52
Nie wiem jak dla was ale dla mnie te roboty wyglądają co najmniej niepokojąco.
#tesla #robotyka #technologia #elonmusk
#tesla #robotyka #technologia #elonmusk

źródło: Zrzut ekranu z 2024-10-11 10-27-56
Pobierz
żaden klasyczny n------k tylu negatywnych objawów psychicznych mi nie wyrządził
pisze to, bo miałem okazje 3 razy (w różnych i dłuższych odstępach czasowych) zażyć pewien ercek, który w sumie za każdym razem mógł być inny, ale na pewno to nie była a--------a, czuć było nawet po zapachu i spływie
teraz rozumiem co mają na myśli starzy wyjadacze, którzy nieraz "boją" sie dopałów i nie chcą tykać tego dziadostwa
ogólnie nie chce sie tu wdawać w szczegóły, ale trzeci i właściwie ostatni raz poskutkował dłuższą wizytą w psychiatryku
tak tylko pisze ku przestrodze jakby ktoś sie zastanawiał czy warto spróbować coś poza klasycznymi dragami
#narkotykizawszespoko #d-------e
gadałem i robiłem różne okropne rzeczy (na szczescie nikomu nie zrobilem krzywdy, ale i tak dziwnie to wszystko wyglądało), rodzina mnie wsadziła do psychuszki za to
największy zenit p-----------a był właściwie na zejściu i dokładnie zaczął się pod koniec peak'u, wcześniej jak substancja sie rozkręcała to jeszcze nie było tak źle, była euforia, empatia, chęć rozmowy i robienia czegoś
@pepko_pepps: za dobrą zabawę się płaci (✌ ゚ ∀ ゚)☞
6apb, 5mapb, 4 ho met, 4 aco dmt, mxe
Piękne substancje, a Ty opie trafiłeś na jakieś niewiadomo co i szkalujesz
W moim przypadku wine ponosiły specyfiki które miały być amfetaminą, a były tak naprawde niewoadomo czym sprzedawane jako a--------a.
mam na myśli to co sie dzisiaj w szczególności przez wielu nazywa "kryształ" czy "m------n" (gdzie prawdziwego m-------u podobno już nie ma i to tylko taka nazwa) i tym podobne prochy
i tak jak @Mariusz_Drugi dobrze ujął takie specyfiki niby mają być amfetaminą i w ten
@pepko_pepps: otóż to! Chociaż 6apb i 5mapb to akurat euforyki podobne do mdma. Mxe to dysocjant.
Ale M------n i jego pochodne to zło