@WlasnieInstalujeWindowsa: To jest najpopularniejsze pytanie o gry planszowe ever. Na wszelkich grupach czy nawet tutaj na wykopie jest już masa odpowiedzi ;)
@WlasnieInstalujeWindowsa: Destinies jest spoko na dwie osoby, mam też planszowo-karcianą bijatyką na dwie osoby, w którą jeszcze nie grałem, nazywa się Twisted Fables.
@WlasnieInstalujeWindowsa 7 cudów świata pojedynek i macie grania na godziny. Rzuć na tacę - lubimy kombosy więc nam pasuje Zimna Wojna - ale to z kalibru tych ciężkich. Osadnicy narodziny imperium - dla mnie właściwie tylko na dwóch i jest wtedy sztos. Szczególnie z dodatkami jak spersonalizujecie talie. Dodatkowo wszelkie euro z worker placementem z reguły dobrze skaluje się na dwóch graczy. Nam chyba najbardziej leży viticulture.
7 cudów świata pojedynek i macie grania na godziny.
Rzuć na tacę - lubimy kombosy więc nam pasuje
Zimna Wojna - ale to z kalibru tych ciężkich.
Osadnicy narodziny imperium - dla mnie właściwie tylko na dwóch i jest wtedy sztos. Szczególnie z dodatkami jak spersonalizujecie talie.
Dodatkowo wszelkie euro z worker placementem z reguły dobrze skaluje się na dwóch graczy. Nam chyba najbardziej leży viticulture.
7 cudów świata pojedynek wspomniany już wyżej
Aeon's end