Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 124
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BELM0ND0: czemu usnąłeś wpis gdzie pisałeś o uchodźcach przecież nie taki był jego wydźwięk. Jakbyś napisał o tym co mówił zelensky i jak od razu oskarżył rosję to bym się zgodził
  • Odpowiedz
@BELM0ND0 to jest coś co od początku mnie denerwuje, pewnie z racji bliskości do samej Ukrainy. Ja oczywiście rozumiem ich działania bo zostali zaatakowani ale te próby wciągania są denerwujące. Wczoraj pierwsi krzyczeli i jeszcze "dajcie nam sprzęt będziemy bronić nieba" . Niestety ruscy idą na wyniszczenie tego kraju a idzie zima
  • Odpowiedz
Pomyłki się zdarzają

@BELM0ND0: Przecież Ukraińcy nie uderzyli w Przewodów przez pomyłkę tylko rakieta poleciała w p---u po tym gdy nie trafiła w rosyjski pocisk, który miała przechwycić. Równie dobrze mogła spaść po ukraińskiej stronie i zabić dwóch losowych Tarasów.
  • Odpowiedz
le to mega k------o walić takie ściemy, kiedy dostali tyle pomocy od Polski xD taka prawda

@BELM0ND0: no tak, bo Prezydent Ukrainy zna połozenie każdej ukraińskiej rakiety, szczególnie z systemów obrony przeciwlotniczej. Oczywiście jak to tylko S300. Ja się nie znam, nie wypowiadam się.
  • Odpowiedz
@Jakovv: Tu przecież chodzi o jego wypowiedź w której twierdził, że to rakieta z Rosji. Skoro nie miał pewności to po co o tym mówił publicznie?
Całkowicie nie zrozumiałeś wpisu albo celowo odwracasz kota ogonem
  • Odpowiedz
@Szyme1: dziwne, bo na twitterze pisał inaczej. Dlatego spytałem. coś w stylu, że to wina rosjan, ale nie dosłownie że to rakieta wystrzelona przez rosjan.
  • Odpowiedz