Rozglądam się za #bieliznatermoaktywna (spodnie+koszulka), ale ze zróżnicowanymi strefami, tak jak motocyklowe z lidla (a jeszcze lepiej jakby to była ich kopia - ten zestaw stał się moim ulubionym). Najbardziej zależy mi na dogrzewanych kolanach. Jednocześnie uważam za urągające rozsądkowi płacić więcej niż 200zł za element więc Sixsy czy inne kosmiczne wynalazki odpadają. Przeznaczenie na #rower #motocykl a czasem również do łażenia po górach (ale nie taguję bo to będzie margines ( ͡°͜ʖ͡°))
Jest coś takiego na rynku? Szukam głównie spodni bo z koszulek widzę Adrenaline Frost, który wygląda obiecująco. Może być Aliexpress, nie spieszy mi się.
@lktr1: Alpinka i Dainese maja średniej jakości termike, warto zdecydować się jednak na producentów skoncentrowanych na termice. Z doświadczenia podpowiem- zerknij na bieliznę do turystyki górskiej.
@baszmar: I ja właśnie średniaków szukam. Nie potrzebuję śrubowania parametrów o 5-10%, spokojnie nadrobię to resztą ubrania (i tak trzeba dopasować do warunków po jazda przy -10, 5 i 10 stopniach to zupełnie różne tematy). A z kolei konkretnie potrzebuję stref, coby mieć lepsze chłodzenie gdzie można i dogrzanie gdzie trzeba.
Alpinestars Ride Tech Summer
@lktr1: Z tego co widzę, brak dogrzania kolan. A to warunek konieczny przy dłuższych
Jednocześnie uważam za urągające rozsądkowi płacić więcej niż 200zł za element więc Sixsy czy inne kosmiczne wynalazki odpadają.
Przeznaczenie na #rower #motocykl a czasem również do łażenia po górach (ale nie taguję bo to będzie margines ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Jest coś takiego na rynku? Szukam głównie spodni bo z koszulek widzę Adrenaline Frost, który wygląda obiecująco.
Może być Aliexpress, nie spieszy mi się.
źródło: comment_1668519233PBsnu6CDhIFFZnudTq4Tnz.jpg
PobierzTak czy owak, nie widziałem u nich spodni w tym stylu.
hmmm a coś takiego? https://allegro.pl/oferta/alpinestars-ride-tech-summer-spodnie-termoaktywne-12854240386
Nie potrzebuję śrubowania parametrów o 5-10%, spokojnie nadrobię to resztą ubrania (i tak trzeba dopasować do warunków po jazda przy -10, 5 i 10 stopniach to zupełnie różne tematy). A z kolei konkretnie potrzebuję stref, coby mieć lepsze chłodzenie gdzie można i dogrzanie gdzie trzeba.
@lktr1: Z tego co widzę, brak dogrzania kolan. A to warunek konieczny przy dłuższych