Aktywne Wpisy

zielonka18 +993
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

b_oski +28
#nba #nbaspam
@katolabirynt: jakoś tak jak ja
myślę że ciężko odpowiedzieć na to pytanie, bo mogło to być jeszcze w latach 80, kiedy nikt w Polsce nie oglądał NBA :)
inna rzecz - nie jestem do końca pewien czy dyskusja o GOAT to nie jest domena naszych współczesnych czasów
dyskusja zaczęła się po przejściu na emeryturę i zakłamywaniu rzeczywistości że to franchise player który nigdy nie zmienił klubu
Dla mnie porównanie graczy z innych epok całkowicie mija się z celem, sport niby ten sam, ale zasady i styl gry całkowicie odmienne ¯\_(ツ)_/¯
Pod koniec lat 80 był uważany za najlepszego koszykarza w całej lidze, trzeci pierścień (z tego co o nim czytałem i ogolnie w internecie) przypieczętował jego status. A on potem wygrał 3 kolejne...
W 1986 roku Larry Bird (a wiadomo co nieco o jego wielkim ego) podczas playoffow z jego celtami powiedzial:
"I would never have