Wpis z mikrobloga

Kurła ale bym se poszedł dzisiaj do szkoły ʕʔ

Zwlókłbym się niechętnie z łóżka, wciągnął na nogi getry, zjadł przygotowane śniadanie i poszedł w tej mgle wolnym krokiem.

Na pierwszej lekcji WF więc bym się spocił i śmierdział do końca dnia potem matematyka i odpowiedź przy tablicy. Wpada szybka piąteczka bo kumpel z pierwszej ławki pokazał rozwiązanie na kartce

Na przerwach rozmowy o ostatnim meczu i wymiana tazosów () Obiad na szkolnej stołówce w postaci pampuchów polanych budyniem czekoladowym.

Po lekcjach zostajemy trochę dłużej bo na świetlicy odbywa się kółko teatralne. Jeszcze szybka zapiekanka w szkolnym sklepiku (2zl czyli bardzo dużo więc bierzemy z kolegą na pół) i idziemy pokopać piłkę za szkołą a potem rozchodzimy się do domów bo już ciemno.

Zamiast tego wszystkiego muszę iść z---------ć i tak do końca życia ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#dziendobry #krakow #truestory #zalesie #pracbaza #korposwiat
p.....k - Kurła ale bym se poszedł dzisiaj do szkoły ʕ•ᴥ•ʔ 

Zwlókłbym się niechętn...

źródło: comment_1668412297JB7It1bBaFvggoyNTbojbY.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@powaznyczlowiek: oj tak ,do szkoły się chodziło tylko o oto by się złapać z ziomkami i iść na wagary, byle nie przekroczyć 50% nieobecności i zdać na 2 z jednej do drugiej,z czego prawie wszystkie przedmioty to były zagrożenia które się poprawiało na początku czerwca
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@powaznyczlowiek: zlituj się. Budzenie się wcześnie rano tylko po to, żeby iść do zabetonowanego k-------a, siedzieć z klasą, której w 90% nie lubisz, bo jest z-----a i marnować bite 8 godzin na zapychanie łba farmazonami, które zapomnisz 10 minut po zaliczeniu testu. Dodać do tego kadrę nauczycielską, która w srogiej większości nie ma pojęcia po co właściwie tam jest i masz obraz najbardziej upokarzającej instytucji, na jaką człowiek się w
  • Odpowiedz
Na pierwszej lekcji WF więc bym się spocił i śmierdział do końca dnia

@powaznyczlowiek: u mnie by sie nic takiego nie wydarzyło, bo gralibyśmy (jak zawsze) w siatkówkę, więc wszedłbym na boisko, zrobił rundkę po wszystkich pozycjach a na koniec nie przebiłbym serwa i usiadł na ławce
  • Odpowiedz
@dr-proktor: no mam - wielokrotnie już pisałem o tym na mirko xD ale może ja po prostu się do roboty nie nadaje bo zmieniłem ja już kilkukrotnie w ostatnich latach i wszędzie to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@powaznyczlowiek: "kiedyś było inaczej". Żeby nie było - też mnie nostalgia bierze i wracam to tych czasów niewinności i swobody i braku odpowiedzialności.

Tylko chce powiedzieć że teraz też może być git. Inaczej się git :D
  • Odpowiedz