Aktywne Wpisy
kukold 0
Rosja walczy na Ukrainie mobikami z kaukazu, czołgami z lat 50. i skromnym lotnictwem pomimo posiadania masy nowoczesnych czołgów T-14, zmodernizowanej armii i drugiego największego lotnictwa po USA. Coś tu nie gra, zupełnie jakby szykowali się do zupełnie innej wojny niż operacja, którą aktualnie prowadzą... Mam nadzieję, że polscy szpiedzy (o ile jacyś zostali po czystkach Macierewicza) śledzą gdzie znajduje się prawdziwe wojsko FR żeby nie było pewnego dnia niespodzianki bo tym

pogop +51
Ej H&M a wiecie, że są też inne rasy człowieka? Nie trzeba w każdej umieszczać czarnego modela, są też Indianie, Azjaci w kilku odmianach, Eskimosi, a nawet biali Europejczycy.
#oswiadczenie #heheszki #humorobrazkowy #hm #moda #modameska
#oswiadczenie #heheszki #humorobrazkowy #hm #moda #modameska

Mirki pomóżcie bo nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi:
jak chcę kupić akcje firmy X to skąd mam wiedzieć czy takie akcje są w ogóle aktualnie dostępne do kupienia? Ewentualnie jak dowiedzieć się o ich dostępności?
A może moje pytania są z dupy i to wygląda jakoś totalnie inaczej, przybliżcie mi temat proszę w trzech zdaniach
@laporte: dzięki
@Wojtas_elo: w polsce bedzie to spolka akcyjna, wtedy masz do czynienia z firma ktorej akcje kupisz, w usa nie wiem jak to sie nazywa lecz wystarczy ze wpiszesz nazwe firmy + stock w google i z reguly wyskakuje wykres, jak nie znaczy ze firma nies jest listowania na gieldzie ( jest zwykla LTd czy cos )