Aktywne Wpisy
Damianowski +764
Jako że czasami znajomi pożyczają ode mnie książki to zdarza się że kupuję po 2-3 egzemplarze tych fajniejszych.
Ta po lewej to nówka funka nieczytana.
Jeśli chodzi o książkę to jedna z topek w mojej biblioteczce.
To jest książka którą czytasz kilkanaście stron i masz rozkminę na pół godziny.
Ta po lewej to nówka funka nieczytana.
Jeśli chodzi o książkę to jedna z topek w mojej biblioteczce.
To jest książka którą czytasz kilkanaście stron i masz rozkminę na pół godziny.
A potem totalne odsunięcie się ode mnie i nawet zablokowanie mnie w social mediach, bo zrobiłem jeden błąd, za który przeprosiłem i bardzo chciałem to naprawić. Mówiąc obiektywnie może nawet i ją rozumiem, ale to ani trochę nie pomaga.
Była chyba jedyną osobą w moim życiu, z którą tak dobrze mi się dogadywało i którą mogłem nazwać przyjacielem. Nie sądziłem, że w tak krótkim czasie można się tak bardzo do kogoś przywiązać. Nie sądziłem, że brak kontaktu z drugą osobą będzie aż tak bolesny.
Nie mam na nic ochoty. Poznając ją myślałem, że zaczynam przygodę życia, a skończyło się na lekach i terapii. Mam dosyć.
#zalesie #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@marchwia: Dzięki. Ja sam przed sobą muszę przyznać, że źle to trochę "rozegrałem" i nie do końca byłem w porządku. Ale na pewno jej
Komentarz usunięty przez autora
Później zorientowałem się,
@zymotic: Powiem Ci szczerze, że sam bym taką relację zakończył, gdzie dostałbym informacje, ze beze mnie komuś jest jeszcze gorzej, opiera tak mocno na mnie swoje emocje, uzależnia się ode mnie i jednocześnie chce ze mną być. Myślę, ze ona dobrze psotapila. Nie proponuj żadnego
Zresztą tak jak napisałem w poście - patrząc na to obiektywnie, to w sumie ją rozumiem.