Dziś święto niepodległości. Często o naszym kraju nie mówi się w ogóle, a jak już, to głównie źle - i głównie robimy to sami.
Proponuje przynajmniej przez jeden dzień wymienić to co jest u nas fajne, albo z czego możemy być dumni. Globalnie, lokalnie, cokolwiek...
Ja zacznę od ogólnika : Każdy kto ma więcej niż 20 lat, wie jak zmieniła się Polska - infrastruktura, bezpieczeństwo, poziom życia, edukacja, naszło mnie to dziś jak szedłem sobie na spacer i porównałem sobie otoczenie z dziś, do tego co pamiętam np. z roku 2001. Dumy dodaje fakt, że to stało się niejako wysiłkiem zwykłych ludzi, trochę niespodziewanie, a jednak, na przekór wszystkiemu.
@BornInSmokes: Skoro mówimy od 2000... W latach 90 startowaliśmy z podobnego poziomu jak wolna Ukraina. Kto u kogo pracował nawet zanim zaczęła się wojna?
@hohohohoho: Widzisz? twoją pasją są palety, i takie osoby jak Ty, z wąskimi horyzontami, niezdolne do refleksji wykraczającej dalej niż własne podwórko, zyją, mają się dobrze, nawet dostęp do internetu Was podciągnęli :)
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
Proponuje przynajmniej przez jeden dzień wymienić to co jest u nas fajne, albo z czego możemy być dumni. Globalnie, lokalnie, cokolwiek...
Ja zacznę od ogólnika : Każdy kto ma więcej niż 20 lat, wie jak zmieniła się Polska - infrastruktura, bezpieczeństwo, poziom życia, edukacja, naszło mnie to dziś jak szedłem sobie na spacer i porównałem sobie otoczenie z dziś, do tego co pamiętam np. z roku 2001. Dumy dodaje fakt, że to stało się niejako wysiłkiem zwykłych ludzi, trochę niespodziewanie, a jednak, na przekór wszystkiemu.
#11listopada #polska
źródło: comment_1668172603fQ1IHCo95I1mrrOqLxC1XX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu