Aktywne Wpisy

saintie +31
czy z takimi ustami mam szanse na chlopaka?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
wez_idz_sobie +161
Mówili, że android c-----y, bo zapisujesz plik i nie wiesz gdzie on jest xD
Śmiałem się z tego, dopóki nie kupiłem iphona. Zapisuje obrazek z przeglądarki. Gdzie on jest? W galerii nie ma. W plikach nie ma. Jest w folderze z przeglądarki. Jak mam go wrzucić do galerii? Po prostu trzeba ten obrazek odpalić w tym folderze przeglądarki, kliknąć udostępnij>zachowaj na urządzeniu xD. I cyk, obrazek zapisany w telefonie w galerii, udostępniłem
Śmiałem się z tego, dopóki nie kupiłem iphona. Zapisuje obrazek z przeglądarki. Gdzie on jest? W galerii nie ma. W plikach nie ma. Jest w folderze z przeglądarki. Jak mam go wrzucić do galerii? Po prostu trzeba ten obrazek odpalić w tym folderze przeglądarki, kliknąć udostępnij>zachowaj na urządzeniu xD. I cyk, obrazek zapisany w telefonie w galerii, udostępniłem

#mandat #przepisydrogowe #policja #samochody
źródło: comment_1668106579Td0wL0kCxFcBaX2RLaCl0B.jpg
Pobierztez mi sie tak zdarza.
niestety musisz zgodnie z prawem wyhamowac zeby nie wyrzedzic.
wiem, glupie to
@WykopanyDzon: nieprawda
@Turtle1380: W takiej sytuacji mamy do czynienia z niczym innym jak z wymuszeniem pierwszeństwa.
Pojazd, który wjeżdża na drogę z pierwszeństwem (mimo że niby bezkolizyjnie) swoim działaniem wymusza na Tobie hamowanie, czyli spełnia definicję wymuszenia pierwszeństwa.
Wyprzedzenie w takiej sytuacji nie może być karane mandatem, gdyż fakt wyprzedzenia nie wynika z Twojego działania a z działania innej
@pawelpablito: z tym się w pełni zgadzam.
@pawelpablito: a to już nie możesz podać zerojedynkowo. Wymuszenie pierwszeństwa nie zwalnia z obowiązku hamowania, żeby nie wyprzedzić. Jak mimo to nie dasz rady dostatecznie zwolnić, to uważam, że rzeczywiście