Aktywne Wpisy

b_oski +221
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Matylda_Megara +32
94% dłużników alimentacyjnych to ojcowie, pozostałe 6% to matki.
Ja p------e...nie wyobrażam sobie tego. Jak można nie utrzymywać własnego dziecka, to jeszcze okradać jego matkę/ojca?
Mam w domu odwrotną sytuację, ale czego bym nie mówiła o matce moich pasierbów, to ona zawsze płaci, bez zająknięcia się, bo jak sama mówi - to jej dzieci, jej odpowiedzialność i jej wydatek.
A chłopaki mają i ojca świetnie zarabiającego i mnie, która również ich utrzymuję,
Ja p------e...nie wyobrażam sobie tego. Jak można nie utrzymywać własnego dziecka, to jeszcze okradać jego matkę/ojca?
Mam w domu odwrotną sytuację, ale czego bym nie mówiła o matce moich pasierbów, to ona zawsze płaci, bez zająknięcia się, bo jak sama mówi - to jej dzieci, jej odpowiedzialność i jej wydatek.
A chłopaki mają i ojca świetnie zarabiającego i mnie, która również ich utrzymuję,
#ryczalt #it #b2b #pracait #ksiegowosc #podatki #pytanie #zus
aplikacja w telefonie, kontakt telefoniczny i mailowy z ksiegowa/księgowym, apka webowa. Mozna sobie wszystko kontrolowac ewentualnie wrzucac z telefonu / kompa faktury itp itd.
Tutaj mój link ze zniżką:
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe
Jak byś się zedycował i miał pytania to pisz, 30 dni można za darmo testować potem 5zł/miesiac do 3 faktur
20/40 miesiac powyzej 3 faktur
Z ksiegowym trzeba liczyc na pewno ponad 200zł
Żenada.
U mnie ten sam przypadek - ryczałt do 10 fvat. Infakt dodatkowo zapunktował przez:
- możliwość integracji z rachunkiem via Banqware (podgląd i prognoza salda, automatyczne odhaczanie faktur)
- skanowanie faktur kosztowych telefonem (wygodna sprawa - puszczasz zdjęcie, kataloguje to już księgowa)
- możliwość linkowania klientom płatności do faktur, przypomnień, maili - pełna kontrola i automatyzacja
- przejrzyste archiwizowanie faktur,
źródło: ifk
Pobierz