Wpis z mikrobloga

Chcę zrobić ser paneer, czyli w sumie nic trudnego, natomiast zastanawiam się czy użyć soku z cytryny czy klasycznie octu spirytusowego? I dodatkowo z jakimi przyprawami Wam najlepiej podchodzi?

#serowarstwo #gotujzwykopem
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dante15: sok z cytryny. Na occie wyjdzie Ci trochę inna konsystencja sera niż taka typowo twarogowa.

Robiłam dotychczas czysty do deserów
  • Odpowiedz
@moll a robiłaś kiedyś ser twarogowy z ziołami do smażenia? Kupiłam raz litewski w netto i był mega dobry, wiecej go tam już nie widziałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tu ktoś taki zrobił:
arinkao - @moll a robiłaś kiedyś ser twarogowy z ziołami do smażenia? Kupiłam raz lit...
  • Odpowiedz