Aktywne Wpisy

mogadishu +2
Facet ponad pół roku o mnie zabiegał, ale ja wtedy byłam w związku. Od miesiąca jesteśmy blisko, z mojej strony zaczęły rozwijać się uczucia, a on z dnia na dzień mówi mi, że jego uczucia do mnie wygasły. O co tu chodzi? Nie potrafię się pozbierać, ciągle płaczę i nie umiem zrozumieć co się o------o #depresja #zwiazki

Szantos +273
Mam nadzieję że gnojek w momencie skakania po moim aucie połamał sobie nogi #zalesie

źródło: 1000004434
Pobierz
Nawet jeżeli zestrzeli się sporo tych cholernych dronów to i tak niestety nie da się zniszczyć ich wszystkich, a nawet gdy ukraińska rakieta trafi to taki uszkodzony dron musi gdzieś spaść i spada na inny budynek cywilny raniąc lub zabijając cywili, trzecie kwestia to jest kwestia ceny, atak takimi dronami jest dużo tańszy niż ostrzał rakietowy.
Boje się że tego człowieka, wygląda na to że ogarnia "robotę" lepiej niż jego poprzednik i nawet jeśli Rosja nie może wygrać tego konfliktu to może jeszcze narobić sporo szkód Ukraińcom i ukraińskiemu państwu.
#ukraina #rosja #wojna
źródło: comment_16679386028T84EmWhD4dEpjEZwXmzz5.jpg
PobierzNa szczęście na froncie taki błyskotliwy nie jest
Rozpoznanie zostalo poprawione, stąd więcej filmików z lancetami.
Żadnych większych ofensyw nie przeprowadził a więc ciężko ocenić jego ruchy.
Bo rzuca mobikow na pożarcie, geniuszu xD zajebisty dowódca, który pozwala na mielenie takiej liczby własnych ludzi
Ukraina wysyla kazdego kogo moze na front ale o Tym juz nie wspominasz.
Ukraina mimo zmobilizowania okolo miliona osób, nadal mobilizuje więcej osób. Myślisz czym to jest spowodowane?
Wpadł pod furmankę w swojej syberyjskiej wiosce, leczyli go nalewką z końskiego łajna. Wrócił i ma jeszcze większy stosunek gówna do treści w swoich wypowiedziach
Najbardziej śmieszy mnie fakt gdy mówicie ze rosja rzuca mobilkow na front a Ukraina zmobilizowala okolo milion osób i zapowiedzieli kolejną mobilizację ale to pewnie dlatego że nie mają strat.
Wytlumaczysz moze dlaczego Ukraina potrzebuje tak duzo mobilkow?
to samo z putinem - my nie chcemy jakiegokolwiek jego następcy, swoją robote w rozwalaniu federacji rosyjskiej na 1000 republik, skłócanie wszystkich możliwych nacji w rosji przeciwko sobie i posyłanie ludzi na pewną śmierć robi
Filmiki z lancetami latają 2 tygodnie? Mają już całkiem solidne zdobycze.
M777,m109,krab, stacje radarowe, to jest wojna na wyniszczenie, potrwa jeszcze troche.
@Noiceno: Powtarzasz parszywe kłamstwa, kacapku.